ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Bourbon Vanilla Perfumed Mist Body & Hair

Förläng din favoritdoft med en härlig kropps- och hårmist!

Omsluts av den fylliga doften av aromatisk vanilj! Detta hår- och kroppsspray är berikad med extrakt från bourbonvanilj och har en varm och omslutande vaniljedoft med aromatiska undertoner.

Fördelar: En kropps- och hårmist ger en snabb uppfräschning av hud och hår och fungerar som en förlängning av din favoritdoft.

Artikelnummer: 59185

Växtinformation
Bourbonvanilj
En sammetslen och sensuell doft

Yves Rocher har valt ut en bourbonvanilj som odlas enligt traditionen på en ö som förr hette Île Bourbon. Den tillhör orkidéfamiljen och ger huden en skir, sammetslen och sensuell doft. Bourbonvaniljens första ljusa noter övergår i en behaglig och intrikat doftkaraktär.

Bourbonvanilj
Ingredienser

List of ingredients :

ALCOHOLAQUA/WATER/EAUPARFUM/FRAGRANCECENTAUREA CYANUS FLOWER WATERBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEAMYL CINNAMALLIMONENEHEXYL CINNAMALGLYCERINSODIUM BENZOATELINALOOLCITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATEVANILLA PLANIFOLIA FRUIT EXTRACT10676v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Användning

Använd denna kropps-och hårmist efter duschen och sedan när du vill under dagen.

Tycker du om doften? Upptäck hela serien Bourbonvanilj!

Frågor & svar

Kan kropps- och hårmisten användas som uppfräschande spray i hemmet, exempelvis för att spraya på kuddar eller andra textilier?

 

Vår kropps- och hårmist är en kosmetisk produkt och är inte skapad för att doftsätta textilier eller hemmet. Vi rekommenderar inte denna produkt för denna typ av användning.

 

Testar ni på djur?
Vi förespråkar aldrig djurförsök, varken på våra färdiga produkter eller på de ingående ingredienserna. Faktum är att varumärket mycket tidigt engagerade sig i kampen mot djurförsök. 1989 fattade Yves Rocher ett banbrytande beslut inom kosmetikaindustrin att upphöra med djurförsök för sina färdiga produkter och ersätta dem med alternativa metoder.
Varför valde ni plast till era förpackningar och inte till exempel glas?
Vi valde 100 % återvunnen plast (till flaskorna) och återvinningsbar plast till våra produkter eftersom koldioxidutsläppen är mycket lägre än för glas, och plast är säkrare att använda i badrum och dusch.
Kan produkterna i sortimentet användas av gravida kvinnor?
Det finns inga kontraindikationer, men vår inställning till gravida kvinnors användning av denna produktkategori är följande: Alla ingredienser i våra formuler har utvärderats. Våra produkter har dock inte utvecklats och testats för denna målgrupp. Våra kroppsprodukter som inte kan sköljas av (större exponerade områden på kroppen och långtidsverkande) bör undvikas under graviditet. Vi rekommenderar att du använder produkter som är särskilt framtagna för gravida kvinnor. Oljan kan därmed även användas i håret.
Är era produkter lämpliga för känslig hud?
Alla våra produkter har testats dermatologiskt.
Recensioner

Slutför din skönhetsritual
 

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.