ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Våra härliga handtvålar finns i flera olika fantastiska dofter! Dessa flytande och fasta handtvålar innehåller mer än 98% ingredienser med naturligt ursprung.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt
Tvål - Oliv & pomerans
media
Tvål - Oliv & pomerans
Förpackning
80 g


59,00 Kr

Väldoftande handtvål

En härlig handtvål är en viktig detalj på handfatet. Vissa föredrar fast handtvål medan andra föredrar en flytande tvål, välj det som passar dig bäst! Våra flytande handtvålar är baserade på botaniska ingredienser och finns i flera härliga dofter såsom lavendel, björnbär, oliv, kokosnöt, pomerans, bourbonvanilj, mango och koriander med flera. De är framtagna med vegetabiliskt glycerin och ger händerna en skön och skonsam rengöring.

Den flytande tvålen är ph-neutral för huden och är testad samt kontrollerad av hudläkare.

De fasta tvålarna är avsedda för kropps- & handhygien  och finns också i en mängd olika dofter. Välj bland ängsblomma & ljung, kokosnöt, alger & havsfänkål, havre & bovete, bourbonvanilj, oliv & pomerans, mango & koriander samt hallon & pepparmynta. Alla tvålarna har återvinningsbart papper.

Om du fastnar extra mycket för en av dofterna så har du möjlighet att köpa ett kit som innehåller både lotion, duschgel och handkräm i samma doft.

Ett tips till, om du vill ta hand om dina händer lite extra, satsa på en handpeeling som gör dina händer mjuka och lena. Glöm inte bort att regelbundet tvätta händerna med handtvål efter att du har varit i kontakt med t.ex. livsmedel eller varit ute på stan.

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.