ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Oat & Buckwheat Soap

Denna fasta tvål, utan sulfater* och palmolja, har en oemotståndlig doft som för tankarna till nyskördade sädesfält och mild mandel. Det lena och omslutande skummet rengör huden, utan att torka ut, och lämnar huden med en härlig doft. Tvålen är berikad med extrakt från havre och bovete.

Komplettera gärna din hudvårdsrutin med vår återfuktande kroppslotion och handcrème. Upptäck hela serien Havre & bovete.

* Utan ytaktiva sulfater

Artikelnummer: 32543

Växtinformation
Havre
Ger näring och mjukgör mycket torr hud

Genialiteten i havre: Livet.
Havrefrö tillhör den fröfamilj som innehåller kolhydratreserver. När det är både fuktigt och varmt använder dessa frön sina lagrade reserver för att återuppliva cellernas livsmekanismer, och en ny fröplanta bildas. Genom att berika våra produkter med extrakt från havre tillför de näring till den torra huden som blir mjuk och len igen.

Havre
Ingredienser

List of ingredients :

SODIUM SUNFLOWERSEEDATESODIUM COCOATESODIUM PALMITATESODIUM STEARATEAQUA/WATER/EAUPARFUM/FRAGRANCEPOLYGONUM FAGOPYRUM (BUCKWHEAT) SEED EXTRACTAVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACTGLYCERINPRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OILSODIUM CHLORIDESODIUM METHYL COCOYL TAURATECITRIC ACIDTETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATESODIUM HYDROXIDELINALOOLPOTASSIUM SORBATESODIUM BENZOATEXANTHAN GUM10875v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Frågor & svar
Testar ni på djur?
Vi förespråkar aldrig djurförsök, varken på våra färdiga produkter eller på de ingående ingredienserna. Faktum är att varumärket mycket tidigt engagerade sig i kampen mot djurförsök. 1989 fattade Yves Rocher ett banbrytande beslut inom kosmetikaindustrin att upphöra med djurförsök för sina färdiga produkter och ersätta dem med alternativa metoder.
Varför valde ni plast till era förpackningar och inte till exempel glas?
Vi valde 100 % återvunnen plast (till flaskorna) och återvinningsbar plast till våra produkter eftersom koldioxidutsläppen är mycket lägre än för glas, och plast är säkrare att använda i badrum och dusch.
Kan produkterna i sortimentet användas av gravida kvinnor?
Det finns inga kontraindikationer, men vår inställning till gravida kvinnors användning av denna produktkategori är följande: Alla ingredienser i våra formuler har utvärderats. Våra produkter har dock inte utvecklats och testats för denna målgrupp. Våra kroppsprodukter som inte kan sköljas av (större exponerade områden på kroppen och långtidsverkande) bör undvikas under graviditet. Vi rekommenderar att du använder produkter som är särskilt framtagna för gravida kvinnor. Oljan kan därmed även användas i håret.
Är era produkter lämpliga för känslig hud?
Alla våra produkter har testats dermatologiskt.

Vad är det för skillnad på duschgelerna och de fasta tvålarna?

 

Duschgelen är i flytande form och avsedda för kroppshygien. Tvålen däremot har ett fast format och är avsedda för kropps- och handhygien.

 

Recensioner

Slutför din skönhetsritual
 

Upptäck produktserien
Omsluts av naturens dofter

Bain de Nature

Omsluts av naturens dofter

En komplett serie för kropp och själ med nio underbara dofter som hämtar sin inspiration och kraft i naturen.

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.