ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Bain de Nature

Omsluts av naturens dofter

104 produkt(er) funnen/funna
Bain de Nature

En komplett kroppsvårdsserie med återfuktande botaniska produkter, utan sulfater* och silikoner. Välj bland nio doftserier som alla hämtar sin kraft och inspiration i naturen. * Utan ytaktiva sulfater

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt
Handkräm - Bourbonvanilj
Handkräm - Bourbonvanilj
-20%
Handkräm - Bourbonvanilj
30 ml


55,00 Kr
69,00 Kr

Läppbalsam - Ängsblomma & Ljung
Läppbalsam - Ängsblomma & Ljung
Läppbalsam - Ängsblomma & Ljung
4.8 g


39,00 Kr

Bain de Nature, botanisk dusch- & kroppsvård

Låt naturens kraft och oemotståndliga dofter genomsyra din dag, oavsett var du befinner dig. Bain de Nature är en komplett serie med dusch- och kroppsprodukter, helt fri från sulfater* och silikoner. Serien hämtar sin kraft och inspiration i naturen och bjuder på oväntade och originella doftkompositioner som fyller både kropp och sinne av välbehag.

Med nio olika doftserier tar Bain de Nature dig med på en resa genom naturens många skepnader. Upplev doften av Bretagnes vildvuxna blomsterängar, saltstänkta klippor och vilda hav. Uppfylls av sensuella och söta dofter från orienten eller låt den söta doften av nyplockade och solvarma bär transportera dig till en ljummen sommarkväll. Känn hur den tropiska doften av Kokos, Mango och sensuell Monoï för tankarna till varma stränder eller låt doften av Oliv och Pomerans föra dig bort till Medelhavets soldränkta olivlundar. Oavsett om du tycker om fruktiga, exotiska, blommiga eller friska dofter så har Bain de Nature något för dig.

Bain de nature är en komplett dusch- och kroppsvårdsserie som erbjuder en komplett rutin. Njut av väldoftande duschgeléer efter dagens humör och återfukta sedan kroppen med en len bodylotion. Glöm inte heller att smörja in dina händer med en mjukgärnade handkräm efter att du tvättat dem med en av våra milda handtvålar och förläng känslan av din favoritdoft med en kropps- och hårmist. Produkterna i Bain de Nature består av mer än 95% av ingredienser av naturligt ursprung** och är fria från både silikoner och sulfater*. Testa dig fram för att hitta just din kroppsvårdsfavorit!

* Utan ytaktiva sulfater **Genomsnittlig beräkning på alla produkter i sortimentet

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.