ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Eau de Parfum Sable Fauve

Tonkabönans runda fyllighet blandas med cistusens glödande, hartsartade noter och den ljusa, ambradoftande bensoehartsen för att utvecklas till en böljande våg med inslag av söt mandel och en mycket svag bränd doft.

”Solen går ner över avlägsna platser där varma, intuitiva dofter virvlar runt som i en dans.” - Marie Salamagne, parfymör

  • Innehåller 88 % ingredienser med naturligt ursprung
  • Alkohol med 100 % vegetabiliskt ursprung
  • Tillverkad i Bretagne 

Återvinningsbar förpackning och flaska

Format : Sprayflaska

Artikelnummer: 81633

Växtinformation

Doftnoter: Tonkaböna, bensoeharts & cistus

En sensuell och orientalisk doft

Sable Fauve är en varm och djup doft, full av mystik. Marie Salamagne har valt tonkaböna på grund av dess mjuka och omslutande runda noter. Hon speglar tonkabönan mot kraftig harts och balsam och avslöjar noter av bränt guld och kåda från cistus, samt den ljusa ambradoften av bensoeharts.

Doftnoter: Tonkaböna, bensoeharts & cistus
Ingredienser

List of ingredients :

ALCOHOLAQUA/WATER/EAUPARFUM/FRAGRANCEBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANELINALOOLLIMONENEGERANIOLBENZYL ALCOHOLCOUMARINBENZYL BENZOATECITRAL10209v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Frågor & svar
Testar ni på djur?
Vi förespråkar aldrig djurförsök, varken på våra färdiga produkter eller på de ingående ingredienserna. Faktum är att varumärket mycket tidigt engagerade sig i kampen mot djurförsök. 1989 fattade Yves Rocher ett banbrytande beslut inom kosmetikaindustrin att upphöra med djurförsök för sina färdiga produkter och ersätta dem med alternativa metoder.
Varför valde ni plast till era förpackningar och inte till exempel glas?
Vi valde 100 % återvunnen plast (till flaskorna) och återvinningsbar plast till våra produkter eftersom koldioxidutsläppen är mycket lägre än för glas, och plast är säkrare att använda i badrum och dusch.
Kan produkterna i sortimentet användas av gravida kvinnor?
Det finns inga kontraindikationer, men vår inställning till gravida kvinnors användning av denna produktkategori är följande: Alla ingredienser i våra formuler har utvärderats. Våra produkter har dock inte utvecklats och testats för denna målgrupp. Våra kroppsprodukter som inte kan sköljas av (större exponerade områden på kroppen och långtidsverkande) bör undvikas under graviditet. Vi rekommenderar att du använder produkter som är särskilt framtagna för gravida kvinnor. Oljan kan därmed även användas i håret.
Är era produkter lämpliga för känslig hud?
Alla våra produkter har testats dermatologiskt.
Recensioner
Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.