ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning
”En magisk kombination av vibrerande tränoter och förförisk blomdoft. Den sinnligt berusande doften av natthyacint blandas här med den maskulina essensen av vetiver. I basen finns den fängslande patchouliessensen som ger doften sin djupa och oemotståndliga karaktär.” Marie Salamagne, parfymör Infusion av natthyacint Natthyacint för tankarna till frukt, honung och apelsin och dess sensuella doft ger parfymen en kraftfull och gåtfull karaktär. Essens av vetiver Vetiverväxten är full av kontraster. Omväxlande kall och varm, sträv och mjuk, torr och fuktig. Dess mångfacetterade träiga doft ger parfymen en vibrerande sensualitet. Essens av patchouli Patchouli är träig och kryddig med en jordig och bitter underton. Dess fylliga doft ger parfymen styrka och djup.

Format : Flaska

Artikelnummer: 37133

Växtinformation
NATURLIGA RÅVAROR

Infusion av natthyacint
Natthyacint för tankarna till frukt, honung och apelsin och dess sensuella doft ger parfymen en kraftfull och gåtfull karaktär.

Essens av vetiver
Vetiverväxten är full av kontraster. Omväxlande kall och varm, sträv och mjuk, torr och fuktig. Dess mångfacetterade träiga doft ger parfymen en vibrerande sensualitet.

Essens av patchouli
Patchouli är träig och kryddig med en jordig och bitter underton. Dess fylliga doft ger parfymen styrka och djup.

NATURLIGA RÅVAROR
Recensioner
Upptäck produktserien
En oemotståndlig, sensuell doft

So Elixir

En oemotståndlig, sensuell doft

Upptäck parfymkollektionen So Elixir

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.