ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Super Mat - Pore Minimizer Mattifying Foundation 

Hög täckningsgrad och behaglig konsistens tack vare vår nya formula som består av 86 % vårdande ingredienser.
Denna foundation har en krämig och smidig konsistens som är lätt att applicera. Den känns inte fet och jämnar ut och täcker ojämnheter. Den har en hög pigmentering för en anpassningsbar täckning (medel till hög) och smälter samman med hudtonen. Du får ett hållbart resultat som håller hela dagen*.

Applicering: För ett medeltäckande resultat, ta lite foundation och applicera i pannan, på näsan, kinderna och hakan. Jämna sedan ut mot hårfästet och kinderna, ända ned på halsen med en foundationborste, en makeupsvamp eller med hjälp av fingret. För ett heltäckande resultat, applicera ett lager till.

Resultat: Huden får en perfekt matthet tack vare Boreal Tea-puder, och återfår sin balans. För varje dag blir huden mindre glansig.

*16 timmars hållbarhet: Klinisk studie på 12 personer

Artikelnummer: 85431

Växtinformation
Boreal Tea
Dämpar glans och återger huden dess balans

Våra forskare inom Skönhet från växtriket har valt ut Boreal Tea-puder som balanserar huden och verkar på djupet för att dämpa glansen, neutralisera ojämnheter och förfina hudytan. Denna aktiva ingrediens med 100 % vegetabiliskt ursprung är patenterad i Frankrike för sin effekt på fet hud.

Boreal Tea
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUDICAPRYLYL CARBONATEISODODECANESILICA [NANO]GLYCERINCENTAUREA CYANUS FLOWER WATERPENTYLENE GLYCOLMAGNESIUM SULFATESORBITAN ISOSTEARATESTEARALKONIUM BENTONITEAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTDISTEARDIMONIUM HECTORITEETHYLHEXYLGLYCERINPROPYLENE CARBONATECITRIC ACIDCI 77491 (IRON OXIDES)CI 77492 (IRON OXIDES)CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)]|AQUA/WATER/EAUDIMETHICONESILICAMETHYLPROPANEDIOLTRISILOXANEPEG/PPG-18/18 DIMETHICONESOLUM DIATOMEAE/DIATOMACEOUS EARTH/TERRE DE DIATOMEESLECITHINHYDROGENATED LECITHINBENZYL ALCOHOLDIMETHICONE CROSSPOLYMERSCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACTXANTHAN GUMLEDUM GROENLANDICUM EXTRACTSODIUM BENZOATEPOTASSIUM SORBATEALUMINAMAGNESIUM OXIDEACACIA SENEGAL GUMTOCOPHEROL[+/- (MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR)CI 77499 (IRON OXIDES)]10564v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Recensioner
Upptäck produktserien
Smink med naturliga ingredienser

Couleurs Nature

Smink med naturliga ingredienser

Ögon, läppar, naglar och ansikte, våra sminkprodukter tar hand om dig och naturen!

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.