ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Nyheter 2023

Självkärlek, parfym, makeup kropp och hår - låt oss ta en titt på första halvan av 2023 års lanseringar - ett perfekt sätt att starta året på!

Riche Crème och Rose Oleo-infusion

Rose Oleo-infusion är vår senaste hudvårds-innovation i vår klassiska Riche-serie. Den 100% botaniska oljan gör huden både mjuk och smidig. (1)

Den primära aktiva ingrediensen i denna nya ansiktsolja är damascenarosen, vars kronblad är direkt suspenderade i formulan. Även om rosens kronblad ser sköra ut kan de skydda sig mot yttre påfrestningar tack vare dess höga koncentration av skyddande vegetabiliska vaxer. Kronbladen är den del av rosen som är mest koncentrerad när det kommer till skyddande och näringsrika vaxer, för intensivt närd hud (2).

För varje dag repareras huden (3), får näring och rynkor jämnas ut (4) och får ett fint lyster (5).

Läs mer om Riche Crème och Rose Oleo-infusion

sowimage

Ekocertifierad serie för hela familjen

Vår nya serier Famille BIO samlar hela familjens dagliga behov när det kommer till hud- och hygienartiklar. Serien är Cosmos Organic certifierad och berikad med näringsämnen från ekologiskt äpple från Bretagne.

Formlerna är anpassade för känslig hud, utan att för den delen kompromissa med känslan, effektivitet och prestanda. Den nya skonsamma, sulfatfria* rengöringsgelen är skapad med ett koncentrat av aktiva ingredienser från ekologiska äpplen. Den rengör skonsamt, återfuktar huden hållbart och lämnar håret mjukt och lätt.

Upptäck också seriens cica-kräm. Med sina specifikt lugnande och reparerande egenskaper behandlar den försvagad och irriterad hud på hela familjen** och tack vare sin "bandage-effekt" lugnar den irritationer omedelbart.

Upptäck hela Familie BIO-seriens sortiment.

* Utan ytaktiva sulfater

**Från 3 år.

sowimage

Pleines natures Verte Envolée

 
Pleines Natures doftkollektion växer. Kollektionens nya Eau de Parfum Verte Envolée tar med dig på en obegränsad och fantastisk doftresa. Parfymören, Sophie Labbé, föreställde sig denna parfym som en inbjudan till att återknyta kontakten med din vitalitet. En energisk kapplöpning mellan bergamott, citron, svart te och ros.

Upptäck hela samlingen av Pleines Natures parfymer.

Vinden får det vilda gräset att bölja, ett grönskande landskap väcks till liv och en känsla av energi sprider sig.

Sophie Labbé
sowimage

Framhäv dina ögon!

I februari kan du unna dig djärva ögon, helt utan kompromisser. Detta tack vare den nya byggbara och långvariga Intense Metamorphose Waterproof* Mascara 24h**. Med sin formula, som består av 89% ingredienser av naturligt ursprung, håller den i 24 timmar och ger en självsäker look hela dagen. Kombinera volym, böjning och längd med en vattenavvisande formel för en kompromisslös look!
 
Vill du intensifiera och framhäva din look ytterligare så ska du komplettera med Felt-Tip Liner med sin högpigmenterade 12-timmars**-formel. Pennans fina och exakta spets möjliggör en exakt applicering och ger en intensivt svart färg från första applicering tack vare dess ultrapigmenterade och täckande formula.
 
*Vattenfast

** Kliniskt test på 21 frivilliga

sowimage

Känn naturens kraft i ditt hår

Upptäck hårprodukter med ultra-sensorisk textur - ett resultat av det bästa från vår botaniska expertis inom hårvård. I mars lanseras vår nya hårvårdskollektion med allt du behöver för att ge ditt hår den kärlek det förtjänar. Upptäck de unika egenskaperna hos Jojoba, Vit Lupin, Pepparmynta, Hallonvinäger och många fler i våra sulfatfria schampon*, gjorda av 94 % ingredienser av naturligt ursprung.
 
Känn hur håret fylls av liv tack vare ett komplett sortiment av schampon, hårprodukter och behandlingar anpassade för varje hårtyp.
 
* Utan ytaktiva sulfater
sowimage

Fleurs des sentiers

Fleurs des Sentiers är en vårkollektion som transporterar oss till de bretonska fälten där vilda blommor dansar med vinden. Som en lätt blombukett för att återknyta till det väsentliga och må bra.
 
Upptäck en fräsch och ljus Eau de Toilette med ros, hagtorn, kamomill och salvia — perfekt för de soliga dagarnas ankomst.
 
Du hittar även ett nytt utbud av makeup: en Duo Complexion Palette, en ögonskuggspalett med 4 ultrapigmenterade skuggor i exklusiva nyanser, en limiterad edition upplaga av Intense Metamorphosis Mascara och en ny nyans av Elixir Satin Lipstick, även denna i begränsad upplaga.
 
sowimage
 
  1. Belåtenhetsstudie på 113 personer i åldrarna 51–75 år, direkt efter applicering.
  2. Klinisk studie på 13 kvinnor, 30 minuter efter applicering.
  3. Klinisk bedömning av hudens torrhet, utförd av en hudläkare på 22 kvinnor efter 28 dagars användning. 
  4. Klinisk studie på 20 kvinnor efter 28 dagars användning.
  5. Självutvärdering av 113 kvinnor efter 28 dagars användning.

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.