ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

FAMILLE BIO

EKOLOGISKT CERTIFIERAD KROPPSVÅRD FÖR HELA FAMILJEN

5 produkt(er) funnen/funna
Famille Bio

Famille Bio vår ekologiskt certifierade hud-och kroppsvårdsserie med aktiva ingredienser från ekologiskt äpple – för hela familjen*. Genom återvinningsförädling, i samarbete med lokala ciderbryggerier i Bretagne, tar vi vara på de närande ämnen som finns kvar i äpplet efter de passerat bryggeriet. I stället för att kastas bort får äpplena nytt liv.

*Från 3 år

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Famille BIO - Ekocertifierad kroppsvård

Familie BIO är vår ekocertifierade serie för hela familjen. Med aktiva ingredienser från ekologiskt äpple ges huden ett värdefullt tillskott av vatten, fibrer, mineraler och polyfenoler, samtidigt som den doftar härligt av äpple. Formulan är anpassad för känslig hud, utan att för den delen kompromissa när det kommer till känsla, effektivitet och prestanda.

Att ta tillvara på naturens tillgångar utan att störa dess balans är vårt motto. De aktiva ingredienserna i äpplena i Famille BIO´s produkter kommer från återvinningsförädling genom ett samarbete med lokala ciderbryggeri i Bretagne. På så sätt tar vi tillvara på de närande och välgörande ämnen som finns kvar i äpplena efter att de passerat bryggeriet. Äpplena får nytt liv, är med och bidrar till skonsamma, återfuktande och väldoftande produkter för hela familjen, istället för att kastas bort.

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.