ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Christmas Collection

Christmas Collection

3 produkt(er) funnen/funna
Christmas Collection

Upplev naturens fängslande magi och minnets kraft i årets julkollektion. Detta är din sista chans att fånga dessa unika julskatter - Frossa i säsongens exklusiva utgåvor med Frozen Lychee, Spice Infusion, Shea & Soft Almonds och Voile Doré.

 

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt
Sortera efter relevans

Christmas Collection: Årets julprodukter och julklappstips

Julens förtrollade tid står för dörren och vi har dukat upp ett julbord av härlig botanisk skönhet. Här hittar du produkter som passar lika bra på den egna önskelistan som att ge bort till någon du tycker om.

Årets julserie är en vacker kollektion som tar dig med på en resa längs minnenas allé, kantad av vackra frostkristaller, gyllene löv och varma minnen om jular som varit.

Här hittar du fyra nya och spännande dofter men också älskade klassiker - alla förpackade i vackra limited editionutgåvor. Bland årets nyheter hittar du doftserierna Frozen Lychee, Spice Infusion, Shea & Soft Almonds och Voile Doré.

Vaggas in i vintern med den milda doften av fräsch och fruktig litchi. I vinterkollektionen Frozen Lychee hittar du mängder av välgörande produkter med ett vackert frostigt utseende. Du hittar bland annat en duschgel, handtvål, handkräm, ett läppbalsam, en hår-och kroppsmist, en kroppspeeling, kroppslotion och ett väldoftande och stilrent doftljus.

Spice Infusion bjuder på en varm och aromatisk doft i en perfekt kombination av och julens karakteristiska kryddor och söta dofter. Likt Frozen Lychee, erbjuder Spice Infusion en komplett kollektion av duschgel, handtvål, handkräm, läppbalsam, hår-och kroppsmist , kroppspegling och en mjukgörande kroppslotion.

Låt lugnet inta din kropp och luta dig in i Voile Dorés varma och trygg omfamning av varm vanilj, fördjupad i träiga noter och aromatiska kryddor. Serien bjuder på en mild Eau de Toilette, en skimrande kropps- och hårolja, en återfuktande handkräm och ett vackert gåvoset.

Shea & Almond är årets julutgåva av vår älskade shea-serie. Detta är en mjukgörande och väldoftande kombination av näringsgivande sheasmör och mild mandel. I år kan du njuta av sheans välgörande effekt i en rik kroppslotion, en härlig duschkräm, en återfuktande handkräm och ett näringsgivande läppbalsam. Dessutom finns ett vackert gåvoset bestående av duschkräm, kroppspeeling och kroppslotion. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om.


Bland julens limited editionprodukter hittar du självklart också några av våra älskade klassiker från Make up- och parfymsortimentet, alla prydda i skimrande och vacker vinterskrud. Bland julens makeup hittar du bland annat tre vackra sminkpaletter med nya och unika färgkombinationer, vår bästsäljande volymmascara Intense Metamorphos, skimrande highlighter, ett glittrande nagellack och ett förföriskt läppstift - för att bara nämna några.

Så doftsätt julen med din nya favoritdoft, låt fantasin flöda med årets ögonskuggspaletter som bjuder på oändliga färgkombinationer eller skäm bort någon du älskar med årets vackra gåvoset som finns tillgängliga i både miniatyrstorlek och full size. Vackert smyckad med förgyllda löv och kvistar med rubinröda enbär mot en gyllene och gnistrande bakgrund, pryder vinterns kollektion sin plats under granen.

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.