ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning
Pure Detox - 2-in-1 Exfoliating Mask Pre-Shampoo
Denna hårinpackning för normalt till fett hår är berikad med ekologisk alg från Bretagne och vit lera. Den appliceras innan schamponering för att skonsamt exfoliera hårbotten. Den tar bort orenheter och minskar talgöverskottet. Håret känns fräscht och lätt ända från rötterna och blir inte fett lika fort.
Användning och applicering: Används en gång i veckan innan schamponering. Appliceras vid hårrötterna i torrt hår. Låt verka i 3–5 minuter. Tillsätt lite vatten och massera försiktigt. Skölj ur ordentligt före schamponering.
Resultat: Håret håller sig rent i 72 timmar*.
* Klinisk studie på 12 frivilliga personer

Format : Tub

Artikelnummer: 58709

Växtinformation

Rödalg (Asparagopsis armata)

Rent och friskt hår, fritt från föroreningar

Idag är det svårt att undvika föroreningar som t.ex. tobaksrök, regn, damm och mikropartiklar. Föroreningar finns framför allt i luften och är mycket skadliga för huden men påverkar även hårets utseende. De skapar obalans i hårbotten och gör den mer ömtålig. Den direkta konsekvensen av detta är att hårrötterna snabbt blir feta och att hårfibrerna tyngs ner. Hårfibrerna täcks av föroreningspartiklar och håret ser matt ut.

Tack vare sina enastående kunskaper om växter har våra forskare inom Skönhet från växtriket valt ut en rengörande ekologisk alg från Bretagne. Det är en rödalg som på franska kallas ”Neptunus harpun” på grund av att de taggiga grenarna har hakar som gör att den kan klamra sig fast vid fartygsskrov. Tack vare denna utmärkande egenskap har den färdats över haven och våra forskare hittade den utanför Bretagnes kust, inte långt från ön Ouessant. Den verkar rengörande genom att effektivt minska talgproduktionen. När hårbotten frigörs från talgöverskott och orenheter blir håret lätt och glänsande.

Rödalg (Asparagopsis armata)
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUKAOLINCETYL ALCOHOLHYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATECELLULOSEMICROCRYSTALLINE CELLULOSEBRASSICAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINECOCAMIDOPROPYL BETAINEGLYCERINLACTIC ACIDCOCOS NUCIFERA (COCONUT) SHELL POWDERCORALLINA OFFICINALIS EXTRACTCARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) FLOWER EXTRACTASPARAGOPSIS ARMATA EXTRACTHYDROLYZED GARDENIA FLORIDA EXTRACTPARFUM/FRAGRANCEMALTODEXTRINBENZOIC ACIDTRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATELIMONENECITRIC ACID10842v0

För att lära dig mer om vårt engagemang och våra produkters innehåll, besök#ViBerättar>

Hitta mer information om våra ingredienser i vår ordlista

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Recensioner

upptäck produktserien

Mitt hår är vackert och friskt

Botanical Expertise - Hair

Mitt hår är vackert och friskt

Upptäck en skönhetsrutin som fungerar från hårbotten ända ut till hårtopparna

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.