ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning
Anti-Dandruff - Scalp Treatment Lotion
Denna vårdande lotion mot mjäll är berikad med ekologisk pepparmynta från La Gacilly. Den lugnar hårbotten och tar bort mjäll redan vid första användningen.
Applicering: Skaka flaskan innan användning. Applicera dagligen i torr eller fuktig hårbotten och massera in. Lotionen ska inte sköljas ur.
Resultat: Motverkar uppkomsten av mjäll under 14 dagar*.
* Klinisk studie på 31 frivilliga personer

Format : Flaska

Artikelnummer: 68587

Växtinformation

Ekologisk pepparmynta från La Gacilly

Välmående hår, fritt från mjäll

Mjäll är små hudbitar (fjäll) som lossnar från hårbotten. Detta kan bero på stress, dålig kost, hormonell obalans eller att hårvårdsrutinen inte är anpassad till hårtypen. Det finns två typer av mjäll: 
- Torr mjäll: är kopplat till överdriven talgproduktion och rubbning av cellförnyelsen i hårbotten. Denna typ av mjäll ser ut som ett vitt pulver, den fastnar inte i hårbotten utan faller ner på axlarna. Torr mjäll drabbar främst personer med torr eller normal hårbotten.
- Fet mjäll: är kopplat till tillväxten av mikroorganismen Malassezia furfur som bryter ner talg och orsakar fjällning. Denna typ av mjäll kännetecknas av flagor som fastnar i hårbotten och förknippas ofta med klåda och irritation i hårbotten. Då är det mycket viktigt att ta bort mjäll för att ge hårbotten en behaglig känsla.

Tack vare sina enastående kunskaper om växter har våra forskare inom Skönhet från växtriket valt ut vatten från ekologisk pepparmynta från La Gacilly för dess uppfriskande egenskaper. Tack vare dessa egenskaper hjälper vattnet från pepparmynta till att minska den obehagliga känslan i hårbotten som blivit känslig på grund av mjäll. Denna egenutvecklade ingrediens har vi tillsatt i två formulor som hjälper till att ta bort mjäll och förhindra uppkomsten av ny mjäll.

Ekologisk pepparmynta från La Gacilly
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUALCOHOL DENAT.MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF WATERCAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDEPUNICA GRANATUM PERICARP EXTRACTMENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OILBUTYLENE GLYCOLFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINPANTHENOLXANTHAN GUMPARFUM/FRAGRANCEPIROCTONE OLAMINECITRIC ACIDBENZOIC ACID1,2-HEXANEDIOLCAPRYLYL GLYCOLLIMONENE10851v0

För att lära dig mer om vårt engagemang och våra produkters innehåll, besök#ViBerättar>

Hitta mer information om våra ingredienser i vår ordlista

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Användning
Frågor & svar
Recensioner
Upptäck produktserien
Mitt hår är vackert och friskt

Botanical Expertise - Hair

Mitt hår är vackert och friskt

Upptäck en skönhetsrutin som fungerar från hårbotten ända ut till hårtopparna

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.