ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Jobba hos oss

Inledning 

Hos oss kan du göra skillnad genom att bidra till att skapa en god arbetsmiljö men även aktivt bidra till ett hållbart miljöarbete. Du är viktig! 
Vi bygger vår kultur genom våra värderingar att vara engagerade, passionerade, krävande och respektfulla. 
Ligger också dessa värderingar dig varmt om hjärtat, då kanske du vill bli en del av Yves Rocher♡ 
 
Om oss
Väx med oss
EN UTVECKLANDE OCH UPPSKATTAD ARBETSPLATS

Vi på Yves Rocher vill ta tillvara och uppmuntra våra medarbetares vilja att utvecklas och ser varje medarbetares karriär som en resa tillsammans. Vi vill göra det möjligt att få växa inom bolaget via olika karriärvägar som passar just dig.
Vi har årliga utvecklingsplaner, där du tillsammans med din chef sätter dina utvecklingsmål för året.

 Vi är stolta över vår Nordiska Akademi där vi lär och tränar i ledarskap, självledarskap och medarbetskap. Andra viktiga delar är Feedback & Kommunikation och Engagemang & Motivation. Vi tycker det är otroligt viktigt att du under din utvecklingsresa reflekterar och tränar regelbundet i hur du kan omsätta din nya kompetens in till ditt dagliga arbete. 

Dessutom har vi årligen vår Ledarakademi – GROW som är en utbildning för alla våra ledare och team, samt en Plantskola för dig som vill utvecklas till ledare eller anta en annan ledande position. Denna utbildning ger dig grunden för att bli en ledare med ett coachande förhållningssätt.  

Vi lägger också mycket fokus på hur du kan bli mer effektiv i ditt arbete och hur du når din fulla potential. Vi utbildar alla i Stephen Covey’s -Sju Goda Vanor. Detta hjälper oss att skapa en kultur där vi har ett gemensamt språk och förhållningssätt att jobba för att finna synergier och gemensamma segrar. 

Det största lärandet sker dock på din arbetsplats, där vi uppmuntrar alla till att jobba tillsammans och lära av varandra – ta initiativ och utmana nuläget. 
 
Engagemang – Tell Us
Möt medarbetare 

Nora - Säljare

Här får ni träffa Nora som ni även kan träffa i vår butik på Emporia i Malmö. Det var så Nora började på Yves Rocher, som säljare 2018. 

Andrey - Web-master 

Säg hej till vår egen webside guru Andrey. Andrey började sin resa hos Yves Rocher Ryssland fram till 2019 då hans resa gick vidare till oss på Yves Rocher Norden.

Sofie – Lagerchef 

Säg hej till Sofie vår Lagerchef som började sin resa på Yves Rocher 2019 och läs mer om hennes spännande utvecklingsresa inom företaget.   

Jessica - Logistics/Sales condition

Det här är Jessica, Jessica har gjort en resa i företaget under sina över 30 år på Yves Rocher med lika mycket engagemang och passion fortfarande. Det är viktigt att medarbetare vill vara kvar och utvecklas i bolaget så länge det bara går.

Lediga jobb
Vi vill ha en arbetsplats där vi arbetar tillsammans. Mångfald är en viktig del i vår rekryteringsprocess. Hållbarhet är en annan som ligger oss varmt om hjärtat. Vi är ett företag som kan göra skillnad genom vårt hållbarhetsarbete, och du kan vara med och göra skillnad.  Är detta också något som ligger dig varmt om hjärtat? Då kommer vi nog trivas tillsammans. 
En arbetsplats där din resa är unik och din resa görs efter din utvecklingsplan och vårt företagsmål. 
Visste du att när du växer, växer även Yves Rocher. Våra medarbetare är grunden till våra nöjda kunder.  
Fortfarande intresserad, i så fall hittar du våra lediga tjänster här nedan.

Gå till våra lediga tjänster   


Jobba internationellt inom Yves Rocher

”Here team spirit takes on its full meaning” . Inom Groupe Rocher finns möjlighet till att jobba internationellt. Varför? För här kommer du att bli en del av en fransk familjedriven grupp som inkluderar 8 varumärken med inriktning på skönhet och hälsa. Du kan läsa mer om hur det är att arbeta internationellt på Yves Rocher genom att klicka på länken nedan.

Gå vidare för att läsa mer om att arbeta internationellt

Starta din resa

Vår ambition är att hitta rätt person till rätt arbetsroll. Har du varit på intervju hos oss och gått vidare i processen så vill vi genom en personlighetsbedömning via verktyget Personal Index veta om dina beteende matchat med det rollen kräver. Att göra en jobb matchning ger oss som arbetsgivare viktig information om våra kandidater, Så att det blir så rätt det kan bli. För dig. Och för oss. Att hitta kandidat för uppdraget är lika viktigt för dig som söker som för oss. Vilket kan vara mycket svårt att få enbart genom intervjuer eller resultatrecensioner. Resultaten för jobmatchning ger en tydlig bild av en medarbetares arbete "strategi", i förhållande till arbetsrelaterade krav och i samarbete med andra. På det får kandidaten alltid en återkoppling och sedan eventuellt vidare till ytterligare en slutlig personlig intervju. Vi tar även referenser för att veta att vi är på rätt väg. Under resans gång berättar vi för dig om vårt varumärke, organisation och framförallt vår ursprung som vi är så stolta över. Detta ger även dig en chans att känna efter att även du är på rätt plats.


 
Hållbarhet
Tillsammans 

När medarbetare världen över tillsammans gör sitt yttersta för att stötta betydelsefulla initiativ får vi genomslag. Hos oss finns ett stort engagemang och som medarbetare förväntas du och har möjlighet att påverka till ett socialt och miljömässigt ansvarstagande varje dag. 

Läs vidare om vårt hållbarhetsarbete: 
https://groupe-rocher.com/en
https://www.yves-rocher-fondation.org/en/

Vi har en plikt mot våra barn, barnbarn och mot kommande generationer att lämna jorden till dem i samma skick som vi fick den av våra förfäder.
/ Mr Yves Rocher
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.