ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Olive & Petitgrain Moisturizing Hand Cream

Denna återfuktande handcrème är berikad med sheasmör och har en mild doft av oliv och pomerans. Crèmen är fri från silikoner och färgämnen och händerna bli skönt återfuktad och får en mild doft som för tankarna till medelhavets olivlundar.

Tycker du om doften? Upptäck hela serien med Oliv & pomerans*

* Berikad med extrakt från oliv, i doftämnet finns eterisk olja från pomerans.

Artikelnummer: 90415

Växtinformation
Oliv & Pomerans
Avslappnade doft av oliv och pomerans

Serien Oliv & pomerans* har en mild och avslappnande doft som påminner om olivodlingarna vid Medelhavet.
* Berikad med extrakt från oliv, i doftämnet finns eterisk olja från pomerans.

Oliv & Pomerans
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEGLYCERINSORBITAN STEARATECENTAUREA CYANUS FLOWER WATERMETHYL GLUCOSE SESQUISTEARATESTEARIC ACIDPALMITIC ACIDBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERPARFUM/FRAGRANCEHYDROXYACETOPHENONEXANTHAN GUMOLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OILSORBIC ACIDLIMONENESODIUM BENZOATECITRALCITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATELINALOOLBENZYL ALCOHOL10633v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Frågor & svar
Testar ni på djur?
Vi förespråkar aldrig djurförsök, varken på våra färdiga produkter eller på de ingående ingredienserna. Faktum är att varumärket mycket tidigt engagerade sig i kampen mot djurförsök. 1989 fattade Yves Rocher ett banbrytande beslut inom kosmetikaindustrin att upphöra med djurförsök för sina färdiga produkter och ersätta dem med alternativa metoder.
Varför valde ni plast till era förpackningar och inte till exempel glas?
Vi valde 100 % återvunnen plast (till flaskorna) och återvinningsbar plast till våra produkter eftersom koldioxidutsläppen är mycket lägre än för glas, och plast är säkrare att använda i badrum och dusch.
Kan produkterna i sortimentet användas av gravida kvinnor?
Det finns inga kontraindikationer, men vår inställning till gravida kvinnors användning av denna produktkategori är följande: Alla ingredienser i våra formuler har utvärderats. Våra produkter har dock inte utvecklats och testats för denna målgrupp. Våra kroppsprodukter som inte kan sköljas av (större exponerade områden på kroppen och långtidsverkande) bör undvikas under graviditet. Vi rekommenderar att du använder produkter som är särskilt framtagna för gravida kvinnor. Oljan kan därmed även användas i håret.
Är era produkter lämpliga för känslig hud?
Alla våra produkter har testats dermatologiskt.
Recensioner
Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.