ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Felt-Tip Liner 01. Noir

Rama in blicken på ett ögonblick med vår ikoniska Felt-Tip Liner.

Denna filtpenna är superenkel att använda och ger en exakt applicering. Skapa mängder av olika looks med allt från en klassisk tunn linje till en tjockare linje för ett mer intensivt resultat. Filtpennan har en ultrapigmenterad formula och 12 timmars* hållbarhet. Intensiv täckning redan efter första draget. 

Fördelar:
- Enkel att applicera.
- Den veganska formulan är berikad med lugnande blåklintsvatten och passar därför även känsliga ögon och kontaktlinsanvändare.

Applicering: Måla en mycket tunn linje för att förstärka den övre fransraden, eller en tjockare linje för en intensivare blick. Måla gärna flera små streck efter varandra för att få en vacker och jämn linje.

*Objektiv klinisk studie på 12 frivilliga

Format : Penna

Artikelnummer: 52473

Växtinformation
Växtinfo: Blåklint

1972 skapade Yves Rocher för första gången skönhetsprodukter som innehöll blåklint. På våra fält i La Gacilly i Frankrike odlar vi i dag blåklint för dess lugnande och skyddande egenskaper*.
*In vitro-tester på extrakt från blåklint

Växtinfo: Blåklint
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUMETHYLPROPANEDIOLPOLYURETHANE-99GLYCERINVP/VA COPOLYMERSTYRENE/ACRYLATES COPOLYMERCENTAUREA CYANUS FLOWER WATERCAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDEPHENYLPROPANOLCOCO-GLUCOSIDESODIUM DEHYDROACETATESODIUM COCOYL GLUTAMATECITRIC ACIDCAPRYLYL GLYCOLSODIUM CHLORIDEPROPYLENE GLYCOLCELLULOSEHECTORITEXANTHAN GUMSODIUM BENZOATEPOTASSIUM SORBATECINNAMALCI 77491 (IRON OXIDES)CI 77499 (IRON OXIDES)CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE)10818v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Användning
Frågor & svar

Vad är skillnaden mellan den gamla och den nya filtpennan?

Formulan har gjorts om helt för att ge bättre intensitet och högre naturlighet med 77,7% av ingredienser av naturligt ursprung. Den innehåller inte längre BHT eller fenoxietanol. Den nya formulan är också svartare, för en mer intensiv effekt, och håller i upp till 12 timmars för ett resultat som sitter hela dagen.

Spetsen börjar torka ut, vad kan jag göra åt det?

För optimal användning och för att säkerställa att spetsen inte torkar ut, se till att förvara filtpennan upp och ner. Om filtpennan inte är ordentligt stängd kan formulan inuti torka ut och den blir svår att applicera. För att förhindra att detta händer, se till att stänga den efter varje användning.

Innehåller produkten någon doft?

Produkten innehåller ingen doft.

Recensioner
Upptäck produktserien
Smink med naturliga ingredienser

Couleurs Nature

Smink med naturliga ingredienser

Ögon, läppar, naglar och ansikte, våra sminkprodukter tar hand om dig och naturen!

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.