ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Grooming Homme

Oumbärlig hudvård för honom
2 produkt(er) funnen/funna
Grooming Homme

Produktserien Grooming Homme är anpassad för män. I utbudet finner du produkter såsom raklödder, rakbalsam, ansiktskräm & skäggvård.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Grooming Homme - Behaglig hudvård för män

Grooming Homme är en serie skägg- och rakprodukter för män. De minskar känslan av stramhet och är återfuktande och lugnande. Passar för normal till känslig hud. Yves Rochers forskare inom skönhet har valt ut två kraftfulla aktiva ämnen, med 100 % vegetabiliskt ursprung: Ekologisk Aloe vera som har återfuktande egenskaper och ekologisk kamomill som lugnande egenskaper.

Aloe veran kommer från ett odlingsområde där skörden sker för hand och endast de yttre bladen plockas för att säkra plantans fortlevnad. Produktionen av Aloe vera sker utan bekämpningsmedel. Växtavfallet från skörden återanvänds som naturligt gödningsmedel. Den ekologiska kamomillen är odlad på våra ekologiska fält i La Gacilly med största respekt för såväl huden som jorden.

Upptäck våra skonsamma rakvårdsprodukter och välj mellan olika skäggvårdsprodukter såsom raklödder, rakbalsam och ansiktskräm som passar dig med skägg. Grooming Homme har produkterna som skyddar din hud och ger den en riktig behaglig upplevelse.

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.