ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Välj bland noggrant framtagna hårschampon med botaniska ingredienser som rengör, reparerar, mjukgör, ger glans och bevarar din hårfärg.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

BLACK WEEK 40%* VID KÖP AV 2 ELLER FLER PRODUKTER

Naturliga hårschampon för varje hårtyp

Ditt hår är lika unikt som du, och för att ta fram hårets naturliga skönhet och styrka behöver du använda ett schampo anpassat efter just din hårtyp och livsstil. På denna sida kan du filtrera efter produkttyp, hårtyp och behov för att hitta rätt schampo för dig.

Olika hårtyper och behov
Olika hårtyper behöver olika produkter anpassade efter hårets specifika behov. Du kan uppleva att håret känns torrt och sprött eller tungt och oljigt, vilket till viss del kan bero på hur du stylar ditt hår och vilka produkter du använder. Om du brukar färga eller bleka håret behöver det särskild omsorg för att förbli friskt och glansigt. Värmestyling med hårfön, plattång eller locktång sliter på håret och gör att du kan behöva använda ett reparerande schampo och andra reparerande produkter som du hittar i vårt sortiment. Dessutom finns effektiva schampon för specifika besvär som torr hårbotten och mjäll. Läs vidare för att hitta rätt schampo för dina behov.

Naturligt schampo
Våra hårschampon har en vegetabilisk tvättbas, och liksom våra övriga hårvårdsprodukter innehåller de en stor andel botaniska ingredienser av naturligt ursprung. De flesta av Yves Rochers schampon innehåller vårdande fruktaner från agave som vi kompletterar med noggrant utvalda ingredienser anpassade efter olika hårtyper och behov. Våra schampon är rika på ingredienser av naturligt ursprung, såsom ringblomma, blåklint, jojoba och granatäpple.

Våra schampon
I vårt hårvårdssortiment hittar du ett stort utbud av hårschampon med noggrant utvalda botaniska ingredienser som framhäver skönheten hos olika hårtyper och uppfyller olika behov. Volume & Substance är vårt volymgivande schampo med dubbelverkande effekt, berikat med quinoa som gör håret synbart fylligare. Purity-schampot med djuprengörande brännässla är framtaget för fett hår. Vårt glansgivande Shine-schampo innehåller utslätande ringblomsolja som gör att håret reflekterar ljus bättre för en naturlig och varaktig glans. Förutom hårschampon innehåller vårt hårvårdssortiment även balsam samt olika treatments och stylingprodukter.

Schampon som framhäver din hårfärg
Color-produkterna är framtagna speciellt för färgat hår och berikat med antioxidantrikt acaibär som skyddar hårfärgen och förstärker hårets lyster. Vi har även specialschampon för olika hårfärger. Silver Highlights ger nytt liv åt platinablont, vitt och grått hår genom att bleka oönskade gula nyanser för en silverfärgad lyster. Golden Highlights är framtaget för blont hår och innehåller uppljusande kamomill.

Hårschampo för specifika behov
Om ditt hår är mycket torrt eller skadat, till exempel till följd av upprepad värmestyling, rekommenderar vi schampot och andra produkter från Repair-serien. Det är berikat med jojobaolja som reparerar skador, återuppbygger hårfibrernas struktur och gör håret mer slitstarkt. Komplettera med vårt reparerande hårserum med jojobaolja som ger ett värmeskydd upp till 230 °C. Anti-Hair Loss Supplement är ett schampo för livlöst hår som skyddar mot håravfall. Det är berikat med lupin som gör håret lättare att reda ut och hela tre gånger starkare (bevisad effekt). Anti-Dandruff Treatment Shampoo är ett balanserande mjällschampo med en dubbelverkande effekt på den mikroorganism som orsakar mjällbildning. Om du lever i en förorenad stadsmiljö kan du använda vårt skyddande och detoxifierande Anti-pollution-schampo. Den som har en känslig hårbotten kan med fördel välja ett schampo utan sulfater, som Gentle-seriens milda schampo med hagtorn. Detta krämiga schampo är så skonsamt att det kan användas varje dag.

2-i-1 schampo och duschgel
Ibland vill man ha en praktisk och platsbesparande produkt som är lätt att ta med till träningen eller på semestern. Då kan vi rekommendera Monoï duschschampo med en ljuvlig doft av tahitigardenia som rengör både kropp och hår. Den sulfatfria formulan löddrar mindre än vanliga duschprodukter, men rengör lika effektivt och är dessutom extra skonsam.

Glöm inte hårbotten
Kom ihåg att ett friskt, starkt och vackert hår börjar med en hälsosam hårbotten. Välj ett schampo med naturliga ingredienser som inte bara rengör och återfuktar håret, utan dessutom balanserar hårbotten för att motverka torr och irriterad hud. De flesta av Yves Rochers schampon innehåller fruktaner från ekologiskt odlad agave som ger näring åt hårbotten. Denna banbrytande, aktiva ingrediens har aldrig använts inom kosmetikbranschen tidigare. Beroende på hur oljig din hårbotten är och i vilken miljö du lever kan du även komplettera med produkter speciellt framtagna för hårbotten, som vår detoxifierande hårbottenpeeling som skonsamt exfolierar hårbotten och avlägsnar förorenande ämnen.

Ge ditt hår precis vad det behöver för att må bra och framhäv din naturliga skönhet. Välj bland produkter för varje hårtyp, hårfärg och behov och köp ditt nya schampo hos Yves Rocher redan idag.

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.