ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Sur La Lande Solid Perfume

Föreställ dig karaktärsfulla landskap och en oändlig horisont.

"Ett doftande vykort som fångar essensen av den oändliga och vilda landskapet som präglar Bretagnes hedmarker. En plats full av karaktär, med havet som bakgrund."

- Caroline DUMUR, parfymör

Användning: Denna fasta parfym kan användas ensam eller tillsammans med vanlig parfym.

Format : Burk

Artikelnummer: 62369

Växtinformation

En vind av vilda blommor som förankras av marina toner

Kamomill, Jasmin & Extrakt från alger

En strålande, aromatisk och blommig kamomill sprider sin doft redan från de första noterna. Den omslutande doften av jasmin framträder i hjärtnoten. De marina och mineraliska noterna av absolut från alger påminner om de otämjda klipporna längs kusten i Bretagne, och ger doften en elegant efterklang med inslag av trä.

En vind av vilda blommor som förankras av marina toner
Ingredienser

List of ingredients :

HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILHYDROGENATED COCONUT OILPARFUM/FRAGRANCECOCO-CAPRYLATE/CAPRATEHELIANTHUS ANNUUS SEED CERA (HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX)HYDROGENATED VEGETABLE OILGLYCERYL BEHENATELINALOOLLIMONENECITRONELLOLGERANIOLTOCOPHEROLBENZYL ALCOHOLCOUMARINCITRALISOEUGENOLCITRIC ACID10796v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Frågor & svar

Hur använder jag fast parfym?

Du kan använda den fasta parfymen på två sätt. Du kan använda den för sig själv, likt en vanlig parfym, eller så kan du kombinera den med en eau de parfum för att intensifiera doften. Då använder du den fasta parfymen som bas och sprutar sedan din eau de parfum ovanpå.

Hur applicerar jag en fast parfym?

Den fasta parfymen appliceras med hjälp av fingret på pulspunkter på kroppen. Detta är punkter där kroppen avger mest värme. De vanligaste ställena för parfymapplicering är på halsen, insidan av handlederna, armvecken och bakom öronen.

Vilka är fördelarna med en fast parfym?

Fördelarna med en fast parfym är att den är lätt att applicera och att du utan svårigheter, när som helst och var som helst, kan bättra på din doft under dagen. Du applicerar den fasta parfymen genom att gnugga fingertopparna på produkten och applicerar sedan på någon/några av kroppens pulspunkter.

Vår fasta parfym har en vegetabilisk bas (100% fri från alkohol) som utgörs av vax, vilket gör att parfymen håller längre.

Kan jag vistas i solen efter att jag applicerat den fasta parfymen?

Vår fasta parfym består av vegetabiliskt vax och innehåller ingen alkohol. Således är det riskfritt att vistas i solen efter applicering av parfymen.

Kan jag kombinera den fasta parfymen med en eau de parfum?

Absolut! Att komplettera din fasta parfym med exempelvis en eau de parfum är ett bra sätt att intensifiera din doft. Du kan välja att kombinera den med en matchande eau de parfum, exempelvis vår fasta Sur La Lande-parfym med samma doft från vårt eau de parfum-sortiment. Du kan också välja att blanda två dofter för att verkligen personifiera din doft. Exempelvis kan du kombinera den fasta Sur La Lande-parfymen med ett par sprut från vår Cuir De Nuit eau de parfum.

På vilket sätt bidrar denna produkt till en ökad respekt för planeten?

Parfymen säljs som den är, utan extra förpackning eller yttre emballage. Den är helt fri från plast och plåtasken som parfymen kommer i är helt återvinningsbar.

Recensioner
Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.