ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Våra nya veganska foundations

sowimage

Allt du behöver veta om våra förbättrade, hudvårdande makeupprodukter

- Hur har de förbättrats?

Vi har ersatt vårt sortiment av foundations med nya och förbättrade veganska foundations. Genom att maximerna innehållet av naturliga ingredienser och att vi har utökat antalet nyanser så kan alla hitta sin perfekta matchning. Den nya Flawless Skin Foundation har en ny formula som innehåller fuktgivande Edulis-vatten samt stärkande ekologisk kamomill och består till 98% av naturliga ingredienser. Den nya formulan har skapats genom att vi har kombinerat den gamla formulan (Flawless Skin Foundation) med Comfort Cream Foundation. Den nya foundationen ger en perfekt utjämnad och förfinad hy hela dagen.

Super Mat Foundation  erbjuder nu en ännu mer mattifierande finish utan att den känns som en mask. Den nya formulan kommer innehålla balanserande boreal te-puder vilket hjälper till att dölja fläckar och jämnar ut hyn.

Full Radiance foundation ersätter Le Radieux med en antipollution-formula som är rik på Aphloia, vilken framhäver hudens lyster samtidigt som huden skyddas mot UV-ljus. Hudens yta förfinas, blir omedelbart utjämnad och dess naturliga lystern framhävs. Din hy känns fräschare och mer strålande för varje dag.

sowimage

- Matchar de nya nyanserna de gamla?

Vi har behållt samma nyanser (bortsett från några få undantag), och lagt till fler. Detta innebär att du kan fortsätta att köpa de nyanser du redan använder. Letar du dock efter ett nytt alternativ för sommar eller vinter, tveka inte att testa någon av de nya färgtonerna. Till exempel så finns den nya Flawless Skin foundation nu i 25 nyanser, vilket är nästan dubbelt så många som tidigare.

sowimage

- Hur vet jag vilken hudton jag har?

Med så många produkter och nyanser att välja mellan hur ska man välja den som passar sin hud bäst?

  • Om du har ljus hud och du bränner dig lätt. Då är din hudton oftast rosa/rosig.
  • Om din hud är ljus och du får en fin solbränna efter några dagar i solen, så är din hudton beige!
  • Om du har en naturligt olivfärgad hudton och du får en fin solbränna efter bara en dag i solen, är din hud gyllene! 
  • Om du har mörk hy oavsett om din hud har ljusgula eller röda undertoner, välj nyanser med bruna undertoner i vårt sortiment.
sowimage

- Förpackningarna för era puder, concealers och highlighters har förändrats, har även innehållet ändrats?

Produkterna är desamma, det är bara förpackningarna som är nya. De är miljövänliga och gjorda av papper från hållbart odlade skogar. Genom att byta till pappersförpackningar för vårt makeup-sortiment, minskar vi vår plastproduktion med 54 ton plast under 2021!

sowimage

- Color Corrector, Concealer och High Coverage Concealer, vad är skillnaden?

Alla tre hjälper till att täcka fläckar eller missfärgning på huden, men de har alla olika funktioner.

Color Corrector hjälper till att dölja missfärgning på huden. Genom att kontrastera färgen vi vill dölja blir det enkelt att dölja missfärgningar. Du behöver inte längre använda flera lager concealer för att dölja mörka ringar, en fläck eller rodnad. När missfärgningen har dolts av den Color Corrector du valt är nästa steg en foundation eller en vanlig concealer för att dölja den korrigerande färgen.

Som du förmodligen har gissat döljer Concealer Stick fläckar och jämnar ut hyn. Den kan användas på egen hand eller tillsammans med en foundation. Dess krämiga konsistens håller länge och lägger sig inte i fina linjer eller rynkor.

The High Coverage Concealer framhäver ögonen och tar bort mörka ringar. Den har en konsistens som är mer flytande än den traditionella concealern, och den lätta konsistensen hjälper till att dölja och ljusa upp under ögonen utan att det blir för tungt. Nu är det slut på trötta eller puffiga ögon!

sowimage

- Hur använder man Radiance Primer?

Radiance Primer har två användningsområden. Den kan dels appliceras efter din fuktkräm och innan din foundation, sprid ut den jämnt över huden för att förbereda för nästa steg. Den kan appliceras med fingret, en borste eller en svamp.

Föredrar du en mer matt finish men ändå vill lägga till lite ljus, kan du applicera primern bara på de högsta punkterna i ditt ansikte där ljuset naturligt reflekteras; som på pannan, nästippen och kindbenen.

Vill du ha hjälp att hitta din perfekta foundation eller concealer för just din hud och dina behov?

Använd våra skönhetsexperter på Yves Rocher! Du kan till exempel få personlig rådgivning online av våra skönhetsexperter eller i någon av våra butiker

sowimage

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.