ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Här hittar du våra bästa erbjudanden inom kropp- och hårvård under Black Week. Fynda i vårt stora sortiment och hitta dina nya favoriter.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt
Sortera efter relevans

Hårvård Black friday

Ditt hår förtjänar det bästa så unna dig produkter med naturligt aktiva ingredienser. Oavsett om du har torrt,fett, normaltfärgat eller skadat hår så har vi produkterna som passar för just dig. Testa också våra populära schampokakor från serien Green Heros som tar extra hänsyn till miljön. Våra solida schampokakor finns för fyra olika behov: glansgivande, närande, skonsam och mot fett hår.

Behöver du hjälp med att ta reda på vad det är ditt hår behöver så gör gärna vår hårvårdsguide. Där hjälper vi dig att matcha rätt produkter utefter din hårtyp, dina önskningar och behov och skräddarsyr en personlig hårvårdsrutin för dig. Så säg hejdå till kluvna hårtoppar, stripiga längder, livlöst hår, kliande hårbotten och mjäll - du och ditt hår förtjänar det bästa!


Kroppsvård Black Friday
Ge kroppen den kärlek den förtjänar. Under Black Friday hittar du mängder av erbjudanden på kroppsvård hos oss på Yves Rocher. Detta är ett perfekt tillfälle att fylla på förrådet av hygienartiklar, lotion, tvål och andra vardagsprodukter. Testa bland annat våra koncentrerade duschtvålar som tack vare sin koncentrerade formula gör att innehållet i en 100 ml flaska räcker lika länge som en vanlig duschtvål på 400 ml.
 

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.