ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Repairing Cica-Cream

Den här cica-crèmen, med ett koncentrat av aktiva ämnen från ekologiskt äpple, ger huden intensiv näring och lugnar de mest torra och känsliga områdena. Den bidrar till att hudbarriären omedelbart repareras och stärks efter 28 dagars användning.*

Fördelar:
- Crèmen har en fyllig konsistens med skyddande effekt som omedelbart lugnar känslig hud. Ger en behaglig känsla, samtidigt som den bevarar hudens balans. 
- Känns inte fet, klibbar inte.
- Ger huden en lätt och härlig doft av äpple. 

Från 3 år.

* Effektivitetstest: markant minskning av uttorkning på underbenet och låret på 20 frivilliga, vilket motsvarar 94 % av de som deltog i studien.

Applicering:
Applicera cica-crèmen lokalt två gånger om dagen på rengjord och torr hud. 
Använd efter behov på mycket torra områden på läppar, ansikte och kropp. 
Applicera ett tjockt lager för optimal effekt och skydd av huden.

Format : Tub

Artikelnummer: 74457

Växtinformation

Ekologiska Äpplen

Njut av skonsamma och välgörande produkter med ljuvlig doft av äpple.

Familie BIO är vår ekocertifierade serie för hela familjen. Med aktiva ingredienser från ekologiskt äpple ges huden ett värdefullt tillskott av vatten, fibrer, mineraler och polyfenoler, samtidigt som den doftar härligt av äpple. Formulan är anpassad för känslig hud, utan att för den delen kompromissa när det kommer till känsla, effektivitet och prestanda.

Att ta tillvara på naturens tillgångar utan att störa dess balans är vårt motto. De aktiva ingredienserna i äpplena i Famille BIO´s produkter kommer från återvinningsförädling genom ett samarbete med lokala ciderbryggeri i Bretagne. På så sätt tar vi tillvara på de närande och välgörande ämnen som finns kvar i äpplena efter att de passerat bryggeriet. Äpplena får nytt liv, är med och bidrar till skonsamma, återfuktande och väldoftande produkter för hela familjen, istället för att kastas bort.
 

Ekologiska Äpplen
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER*COCO-CAPRYLATE/CAPRATEGLYCERINMYRISTYL MYRISTATETRIBEHENINBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*GLYCERYL STEARATEGLYCERYL STEARATE CITRATEPENTYLENE GLYCOLSTEARIC ACIDPYRUS MALUS (APPLE) SEED OIL*PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT*PALMITIC ACIDGLYCERYL CAPRYLATEXANTHAN GUMPARFUM/FRAGRANCESODIUM BENZOATESODIUM GLUCONATECITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATESODIUM HYDROXIDESODIUM HYDROXIDE·* Ingrédients issus de l Agriculture Biologique

För att lära dig mer om vårt engagemang och våra produkters innehåll, besök#ViBerättar>

Hitta mer information om våra ingredienser i vår ordlista

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Recensioner
Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.