ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Light Moisturizing Cream 24H

Den här lätta crèmen med ett koncentrat av aktiva ämnen från ekologiskt äpple ger ansiktet intensiv återfuktning under 24 timmar*. Crèmen lugnar och stärker huden samt skyddar den från att torka ut. 

Fördelar: 
- Fräsch och flytande crème med len och lätt konsistens.
- Gör huden omedelbart mjuk. 
- Ger huden en lätt och härlig doft av äpple. 
- Tränger lätt in i huden. 
- Passar alla hudtyper.

* Klinisk studie på 12 personer.

Från 3 år.

Applicering: 
Applicera crèmen på ansiktet morgon och kväll. Massera in med lätta cirkelrörelser till dess att all crème har absorberats.

Artikelnummer: 72362

Växtinformation

Ekologiska Äpplen

Njut av skonsamma och välgörande produkter med ljuvlig doft av äpple.

Familie BIO är vår ekocertifierade serie för hela familjen. Med aktiva ingredienser från ekologiskt äpple ges huden ett värdefullt tillskott av vatten, fibrer, mineraler och polyfenoler, samtidigt som den doftar härligt av äpple. Formulan är anpassad för känslig hud, utan att för den delen kompromissa när det kommer till känsla, effektivitet och prestanda.

Att ta tillvara på naturens tillgångar utan att störa dess balans är vårt motto. De aktiva ingredienserna i äpplena i Famille BIO´s produkter kommer från återvinningsförädling genom ett samarbete med lokala ciderbryggeri i Bretagne. På så sätt tar vi tillvara på de närande och välgörande ämnen som finns kvar i äpplena efter att de passerat bryggeriet. Äpplena får nytt liv, är med och bidrar till skonsamma, återfuktande och väldoftande produkter för hela familjen, istället för att kastas bort.
 

Ekologiska Äpplen
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER*COCO-CAPRYLATE/CAPRATEGLYCERINOLUS OIL/VEGETABLE OIL/HUILE VEGETALEBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*CETYL PALMITATECETEARYL ALCOHOLGLYCERYL STEARATEPENTYLENE GLYCOLCETEARYL GLUCOSIDEPYRUS MALUS (APPLE) SEED OIL*PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT*GLYCERYL CAPRYLATEHYDROGENATED VEGETABLE OILSODIUM STEAROYL GLUTAMATEXANTHAN GUMCAPRYLYL GLYCOLPARFUM/FRAGRANCECANDELILLA CERA/EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX/CIRE DE CANDELILLASODIUM BENZOATECITRIC ACIDSODIUM GLUCONATEPOTASSIUM SORBATE·* Ingrédients issus de l Agriculture Biologique

För att lära dig mer om vårt engagemang och våra produkters innehåll, besök#ViBerättar>

Hitta mer information om våra ingredienser i vår ordlista

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Recensioner
Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.