ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

RENGÖRINGAR

35 produkt(er) funnen/funna
RENGÖRINGAR

Ett viktigt steg i din hudvårdsrutin är en passande rengöring. Ta hand om din hud som dagligen utsätts för påfrestningar som smuts och föroreningar. 

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt
Sortera efter relevans
Ansiktsmask - rengörande
Ansiktsmask - rengörande
-22%
Ansiktsmask - rengörande
Tub
30 ml


85,00 Kr
109,00 Kr

Rengöringar ansikte

Att rengöra ansiktet är ett av de viktigaste stegen i din hudvårdsrutin för att huden ska må bra och se frisk ut. 

Varför är rengöring av huden viktig?
Då din hud dagligen utsätts för påfrestningar som smuts, föroreningar och andra orenheter behöver den lite extra omsorg. Rengöring för ansiktet är till för att ta bort makeup och för att göra rent huden på djupet och förbereda den för nästa steg i din hudvårdsrutin. Beroende på vilken hudtyp du har och hur din hud känns just nu så finns det en passande rengöring som kan hjälpa din hy att visa sig från sin bästa sida.

Det finns olika typer av rengöring
Välj mellan olja, gel, rengöringsmjölk, rengöringsskum, micellärvatten och ansiktsservetter. Hitta bästa rengöringen för just dina behov och hudtyp.

Ska du välja en ansiktsrengöring för torr eller känslig hud hy är det viktigt att välja en rengöring som återfuktar. Torr hud kan ofta kännas stram så välj gärna en olja eller rengöringsmjölk som känns mjuk mot huden och lämnar en skön känsla efteråt.

För fet och blandad hud behöver du en produkt som rengör på djupet och tar bort överflödig olja och smuts. Välj gärna en mousse eller gel som inte tillför så mycket fukt. Fokusera på de fetare områdena i ansiktet som panna och haka när du rengör huden.

Mogen hud behöver en rengöring som fokuserar på anti-aging och jobbar på djupet. Fukt är viktigt även för mogen hud då linjer och rynkor ofta uppstår på grund av torr hud. Det är också viktigt med produkter som skyddar mot yttre påfrestningar.

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.