ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

UV Beauty Shield SPF30

Den reparerar huden så att den blir friskare, mer motståndskraftig och får mer lyster. Den lätta, flytande konsistensen skyddar huden utan att kännas klistrig. Detta är inte en solskyddsprodukt.

• Testad under kontroll av hudläkare.

• MED ultrakoncentrerat extrakt av aphloia som tas upp naturligt av huden. Utvinningsprocessen är till 100 % naturlig. Patenterad i Frankrike. Aktivt ämne från odlingsområden på Madagaskar, utvunnet med respekt för miljön.

• Kartong från hållbart odlade skogar.

Våra dagliga liv snurrar på i allt snabbare takt och vi utsätter oss för nya påfrestningar såsom föroreningar. Detta påskyndar hudens åldrande. På Yves Rocher ville vi finna en effektiv vegetabilisk lösning som reparerar huden och skyddar den från dessa skadliga effekter. Det naturliga åldrandet är en oundviklig fysiologisk process. Den ungdomliga hudens beständighet, från dess hudbarriär till dess kollagenstruktur, är i stort sett förutbestämd redan från födseln. Våra levnadssätt, vanor och den miljö vi lever i påskyndar åldrandet och mångdubblar tidens skadliga effekter på kroppen och särskilt på huden. Synbara föroreningar som du kan se på bomullsrondellen när du tvättar bort sminket på kvällen hindrar huden från att andas fullt ut. Men föroreningarnas skadliga effekter kan också vara osynliga... Luftföroreningar som ozon, kolmonoxid och kvävedioxid verkar direkt eller indirekt oxiderande på våra celler (förändringar av proteinstrukturer, cellulär kvävning etc.). För att huden ska kunna bevara sin ungdomliga och strålande glans är det därför viktigt att man reparerar den när skador uppstår och skyddar den från föroreningarna i miljön.

Applicering: Skaka tuben och applicera sedan en liten klick UV Beauty Shield över hela ansiktet med cirkulära rörelser från mitten av ansiktet och utåt. Undvik området närmast ögonen. Din hud skyddas och får en vacker lyster.

Format : Tub

Artikelnummer: F71150

Växtinformation
Aphloia
Skyddar och reparerar huden
Med ett ultrakoncentrerat extrakt av aphloia som naturligt assimileras med huden, framtaget med en till 100 % naturlig utvinningsprocess – Patent i Frankrike. Denna aktiva ingrediens kommer från ett odlingsområde på Madagaskar där verksamheten sker med respekt för miljön.
Aphloia
Användning

Skaka tuben och applicera sedan en liten klick UV Beauty Shield över hela ansiktet med cirkulära rörelser från mitten av ansiktet och utåt. Undvik området närmast ögonen. Din hud skyddas och får en vacker lyster.

UV Beauty Shield kan användas antingen istället för din dagcrème, eller efter ett tunt lager av din dagcrème för ett effektivt skydd mot föroreningar och UV-strålar.

Recensioner
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.