ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning
City Detox Liquid Day Care

En flytande dagkräm som detoxifierar huden så den får vacker lyster och känns fräsch. Den innovativa formulan med mikrodroppar blir som vatten i kontakt med huden.

Föroreningar, UV-strålar, trötthet och stress är alla faktorer som påskyndar hudens åldrande. Det ultrakoncentrerade extraktet från aphloia assimileras naturligt med huden och agerar mot de negativa effekterna som påskyndar åldrandet tack vare en dubbelverkande effekt: det reparerar* och skyddar huden mot föroreningar*.
*Tester in vitro

Aphloia
Denna buske, som växer på Madagaskars högland, har valts ut för sina exceptionella reparerande och skyddande egenskaper. Den har en enastående förmåga attreparera sin egen bark och lagrar i sina blad en naturlig molekyl som ger den ett effektivt skydd mot yttre angrepp.Med hjälp av en exklusiv, innovativ och till 100 % naturlig utvinningsprocess har våra forskare tagit fram ett ultrakoncentrerat extrakt av denna aktiva molekyl som tillför huden all den kraft som finns i denna växt samtidigt som man bevarar dess integritet. Detta ultrakoncentrerade extrakt av aphloia tränger in och sprider sig i hudens olika lager för en optimal och effektiv hudvård.

Applicering: Applicera 1-2 droppar varje morgon i hela ansiktet.

Testad under kontroll av hudläkare

Innehåller mer än 93% ingredienser med naturligt ursprung

MED ett ultrakoncentrerat extrakt av aphloia, som naturligt assimileras med huden och extrakt av moringa, båda framtagna med en till 100% naturlig utvinningsprocess.

Flaska i återvinningsbart glas, kartong från hållbart odlade skogar

APHLOIA

HÅLLBAR VÄXTHANTERING som leder till ökad respekt för människan och naturen.Yves Rocher är mycket noga med att säkerställa växternas spårbarhet och att hanteringen i de olika odlingsområdena sköts på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Detta arbete sker utifrån 3 PELARE:

1 SKÖRDA PÅ ETT ANSVARSFULLT SÄTT
Yves Rocher hämtar sin aphloia på Madagaskar, i regionen Moramanga från ett lokalt företag som tar stor hänsyn till arbets- och levnadsvillkoren för sina medarbetare.

2 SKYDDA VÄXTLIGHETEN, FÖR BEVARANDE AV NATURENS RESURSER
Den aphloia som används i Yves Rochers laboratorier skördas till 80 % av kvinnor, som har utbildats i den känsliga plockningen av bladen. Plockningen sker sålunda enbart för hand och bara från oktober till april, under regnperioden, för att bladen lättare ska kunna återbildas.

3 DELA MED SIG TILL LOKALBEFOLKNINGEN
Varumärket Yves Rocher stödjer sin leverantör genom att delta i finansieringen av industriell utrustning.Syftet med detta är att göra det möjligt för vår samarbetspartner att i framtiden lokalt kunna omvandla växterna till extrakt och på så sätt öka det mervärde som skapas på platsen.

Våra dagliga liv snurrar på i allt snabbare takt och vi utsätter oss för nya påfrestningar såsom föroreningar. Detta påskyndar hudens åldrande.På Yves Rocher ville vi finna en effektiv vegetabilisk lösning som reparerar huden och skyddar den från dessa skadliga effekter.Det naturliga åldrandet är en oundviklig fysiologisk process. Den ungdomliga hudens beständighet, från dess hudbarriär till dess kollagenstruktur, är i stort sett förutbestämd redan från födseln.
Våra levnadssätt, vanor och den miljö vi lever i påskyndar åldrandet och mångdubblar tidens skadliga effekter på kroppen och särskilt på huden.Synbara föroreningar som du kan se på bomullsrondellen när du tvättar bort sminket på kvällen hindrar huden från att andas fullt ut. Men föroreningarnas skadliga effekter kan också vara osynliga... Luftföroreningar som ozon, kolmonoxid och kvävedioxid verkar direkt eller indirekt oxiderande på våra celler (förändringar av proteinstrukturer, cellulär kvävning etc.).
För att huden ska kunna bevara sin ungdomliga och strålande glans är det därför viktigt att man reparerar den när skador uppstår och skyddar den från föroreningarna i miljön.

Test: Huden känns genast detoxifierad och ren*
90% av kvinnorna fick reducerade rynkor**

*Belåtenhetstest på 102 kvinnor under 28 dagar.
**Klinisk studie på 20 kvinnor. Genomsnittlig omedelbar reducering av rynkornas djup med 12%.


Vegansk*
*Produkt utan animaliskt innehåll.

Format : Pumpflaska

Artikelnummer: F73687

Växtinformation
Aphloia
Skyddar och reparerar huden
Med ett ultrakoncentrerat extrakt av aphloia som naturligt assimileras med huden, framtaget med en till 100 % naturlig utvinningsprocess – Patent i Frankrike. Denna aktiva ingrediens kommer från ett odlingsområde på Madagaskar där verksamheten sker med respekt för miljön.
Aphloia
Användning

Applicera 1-2 droppar varje morgon i hela ansiktet.

Recensioner
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.