ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning
Double Action Essence

Föroreningar, UV-strålar, trötthet, stress är alla faktorer som påskyndar hudens åldrande. Det ultrakoncentrerade extraktet från aphloia assimileras naturligt med huden och agerar mot de negativa effekterna som påskyndar åldrandet tack vare en dubbelverkande effekt: det reparerar* och skyddar huden mot föroreningar*.*Tester in vitro

Applicera några droppar morgon och kväll, innan dag- och nattcrème.

8 anti-age-patent*
*I Frankrike

Innehåller mer än 94% ingredienser med naturligt ursprung. Flaska i återvinningsbart glas, kartong från hållbart odlade skogar.

Föroreningar, UV-strålar, trötthet, stress är alla faktorer som påskyndar hudens åldrande. Det ultrakoncentrerade extraktet från aphloia assimileras naturligt med huden och agerar mot de negativa effekterna som påskyndar åldrandet tack vare en dubbelverkande effekt: det boostar hudens system för reparation* och motståndskraft mot föroreningar*.
-På djupet: hudens struktur repareras och stärks*.
-På ytan: oxiderande påfrestningar och föroreningars dåliga effekter begränsas*.
Omedelbart: När huden lättare kan andas ser den mindre trött ut och hyn får mer lyster.
Efter 1 månad: Rynkor har reducerats. När huden blir detoxifierad så repareras den**.
*Tester in vitro **Tester in vivo

Den aphloia som Yves Rocher använder skördas ute i naturen på Madagaskar runt staden Moramanga, öster om Antananarivo. Vår madagaskiska samarbetspartner är mycket mån om att bevara denna naturresurs och därför mycket noggrann med att plockarna får rätt utbildning. Skörden utförs till 80 % av kvinnor och sker enbart för hand och bara under oktober till april, under regnperioden, för att bladen lättare ska kunna återbildas. Bladen torkas innan de transporteras vidare. För att uppmuntra och stödja arbetet deltar Yves Rocher i finansieringen av industriell utrustning. Syftet med detta är att göra det möjligt för vår samarbetspartner att lokalt kunna omvandla växterna till extrakt och på så sätt öka det mervärde som skapas på platsen.

För varje köpt Serum planterar Yves Rocher ett träd. Läs mer på https://www.yves-rocher-fondation.org/en/

Elixir Jeunesse har fått fyra getingar i Expressen Söndag no 43 2018 test om Serum som föryngrar

”Huden får direkt en uppiggande lyster, den känns också mättad med fukt – vetskapen att serumet innehåller över 94% naturliga ingredienser känns bra, bland annat koncentrerade växtextrakt från aphloia som detoxar och reparerar. Doften är mild och naturlig och serumet går hyfsat in i huden”Vegansk*
*Produkt utan animaliskt innehåll.

Format : Pipettflaska

Artikelnummer: F83661

Växtinformation
Aphloia
Skyddar och reparerar huden
Med ett ultrakoncentrerat extrakt av aphloia som naturligt assimileras med huden, framtaget med en till 100 % naturlig utvinningsprocess – Patent i Frankrike. Denna aktiva ingrediens kommer från ett odlingsområde på Madagaskar där verksamheten sker med respekt för miljön.
Aphloia
Användning

Ta upp några droppar i pipetten som är utformad för att ge dig en exakt dos för optimal användning. Tryck sedan lätt för att droppa serumet i handflatan och massera in det försiktigt från mitten av ansiktet och utåt.
Med sin lättflytande och fuktgivande konsistens appliceras det både morgon och kväll i hela ansiktet på väl rengjord hud.

Recensioner
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.