ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Karriär på Yves Rocher - Starta din resa hos oss

Om Yves Rocher
YR lediga tjänster
YR Historia
YR Kultur och A.B
Starta din resa
lagacii.jpg
labimage.jpg
bluefield.jpg
purbluehand.jpg
yvesrocherherbier.jpg
Yves Rocher Suède AB är den svenska filialen av det franska företaget Yves Rocher, en av de ledande aktörerna på den globala kosmetiska marknaden.

Yves Rocher grundades 1959 av Mr. Yves Rocher som drevs av kärlek till både kvinnor och naturen. Han skapade därför en unik växtbaserad kosmetik. Under 55 år har varumärket visat lojalitet mot principerna om respekt för naturen och önskan att göra skönhet tillgänglig för varje kvinna.

Idag uppskattar 30 miljoner kunder över hela världen varumärket Yves Rocher. Den unika upplevelsen ligger i förmågan att använda växters vitalitet och skapa effektiv och säker växtbaserad kosmetika av hög kvalitet. Produkterna finns på 4000 försäljningsställen runt omkring i världen.

Yves Rochers unika affärsmodell är att äga hela kedjan, d.v.s utforska, vara expert, odla, producera och distribuera. Ekologiska råvaror odlas på våra egna fält enligt reglerna för biologiskt jordbruk. Högeffektiva formulor med ett högt innehåll av naturliga ingredienser skapas i våra egna laboratorier. Mer än 300 miljoner enheter (cirka 1000 artiklar) produceras årligen på koncernens egna anläggningar. Slutligen distribuerar varumärket produkterna genom sina egna kanaler via butiker, post, kataloger och sin e-handel.

Ledande positioner på kosmetikmarknaden, kärlek och erkännande av kvinnor runt omkring i världen, investeringar i långsiktiga utvecklingsprogram, finansiell stabilitet - det vill säga allt som Yves Rocher har karaktäriserats av i 50 år - är resultatet av ett multinationellt arbetsteam som du kan gå med i genom att svara på våra jobbannonser!

För att skapa kosmetika använder vi växter som odlas på våra egna ekologiska fält i La Gacilly, eller så köper vi råvaror från verifierade ansvarsfulla leverantörer.

Vi försöker minimera den negativa påverkan på miljön som kommer från förpackningarna av våra produkter och tänka på miljön under hela produkternas existens. Varumärket Yves Rocher kombinerar därför både teknik ihop med respekt för biologisk mångfald.

Miljöstiftelsen Yves Rocher Foundation som står under paraplyet Institute of France, genomför framgångsrikt storskaliga miljöprojekt runt omkring i världen och hjälper dem som är redo att bidra till att skydda vår planet.
 
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.