ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Botanical Oil - Repair

Denna botaniska olja är berikad med jojobaolja som ger näring åt hårfibrerna. Oljan kan användas på många sätt och ska inte sköljas ur. Håret blir vackert, glänsande och sammetslent.

Applicering: Applicera i längder och toppar. Ska inte sköljas ur.

Mångsidig användning:
I fuktigt hår: Som skydd före föning.
I torrt hår: Som en sista touch.

Format : Flaska

Artikelnummer: 14848

Växtinformation

Ekologisk jojobaolja

Reparerar strukturen hos slitna hårfibrer

Skadat hår beror ofta på hårets struktur i sig, men också på olika former av yttre påfrestningar som det utsätts för. Det kan till exempel vara överdrivet borstande, användning av värmeverktyg, kemiska behandlingar och upprepade färgningar. Detta minskar hårets motståndskraft och det blir skadat, skört och strävt. Hårstråna blir då känsligare för påfrestningar och klyvs lättare, fjällskiktet släpper och håret blir matt.

 

Tack vare sina unika kunskaper om växter har våra forskare inom Skönhet från växtriket valt ut jojobabusken för dess extraordinära egenskaper. Den ekologiska jojoban är känd för sitt höga innehåll av olja med stärkande egenskaper. Oljan är rik på fettsyror, som till exempel omega-6 och -9, och sammansättningen liknar hudens talg. Den ger intensiv näring till torrt och sprött hår och gör håret mjukt och glänsande igen. Tack vare den rika oljan repareras skadat hår så att det blir mer motståndskraftigt mot framtida påfrestningar.

Ekologisk jojobaolja
Ingredienser

List of ingredients :

COCO-CAPRYLATE/CAPRATEHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILC13-15 ALKANEETHYLHEXYL COCOATESIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OILPARFUM/FRAGRANCETOCOPHERYL ACETATEBENZYL ALCOHOL10538v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Användning
Frågor & svar

Varför valde ni att ta bort plastpumpen från glasflaskan?

Vi strävar ständigt efter att förbättra våra förpackningar och vår eko-design. Som ett steg i detta arbete valde vi att plocka bort pumparna eftersom de för närvarande inte är helt återvinningsbara. Det nya flip-locket på våra botaniska oljor är 100 % återvinningsbart och innehåller mindre plast än pumpen.

Botaniska oljor: Kan de användas som badolja?

Dessa produkter ska inte sköljas ur utan lämnas kvar i håret. De ska användas i rent, torrt eller fuktigt hår och rekommenderas främst som ett sista steg i din hårvårdsrutin för att ge näring och glans till håret.

Vilken hårvårdsrutin bör jag använda för torrt och skadat hår?

 

För att ta hand om ditt torra hår så rekommenderar vi att du använder dig av Yves Rochers hårvårdsserie REPAIR- en expertserie speciellt framtagen för torrt och skadat hår. Serien är berikad med ekologisk jojobaolja som ger näring på djupet och återställer glansen.

- Repair schampo är vårt bästa schampo för skadat och torrt hår. Schampot rengör skonsamt, reparerar och stärker håret på djupet.
- Repair balsam appliceras i blött hår efter schamponering. Balsamet tillför fukt och har en utredande effekt.
- Repair hårinpackning - Vid behov kan det vara bra att även applicera en hårinpackning för att hjälpa till att återuppbygga och stärka hårfibrerna. Hårinpackningen appliceras i fuktigt hår, efter schamponering men innan balsamering. Låt inpackningen verka i ett par minuter innan du sköljer ur produkten.
- Repair hårserum är ett lätt serum som förstärker håret och skyddar mot värme i upp till 230°c. Applicera serumet i torra eller fuktiga längder innan du använder värmande stylingverktyg.
- Leave In Balsam är den perfekta produkten för dig som vill ha direkt och långvarig effekt, men har ont om tid. Vårt leave-in-balsam är en multiprodukt som kan appliceras i både vått och torrt hår. Leave in balsamet finns i två varianter. Välj Botanical Balm om du har normalt hår och välj Botanical Balm light om du har tunt och fint hår.

 

Recensioner

Slutför din skönhetsritual

Upptäck produktserien
media

Soins Botaniques Capillaires

Upptäck vårt botaniska och sulfatfria* hårvårdssortiment med aktiva ingredienser, noga utvalda för att passa olika hårtyper och behov. Hitta din perfekta match och släpp loss naturens kraft i ditt hår.

*Utan ytaktiva sulfater

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.