ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Berikad med rödalg från Bretagne, denna Pure Detox Detoxifying Mist friskar upp håret och neutraliserar lukt varaktigt för en ren känsla.

Håret återfår fräschör, glans och lätthet.

  • Hårtyp: Normalt till fett hår.
  • Textur: Mist - Genomskinlig och vattenliknande.
  • Fördelar: Anti-lukt effektivitet.

Resultat:

  • Omedelbart:

92% - Neutraliserar alla dåliga dofter från mitt hår*

  • Under 6 timmar:

81% - Neutraliserar alla dåliga dofter från mitt hår*
93% - Produkten lämnar en doft på mitt hår*
81% - Mitt hår känns lätt*
80% - Mitt hår känns rent*

*Kundnöjdhetsundersökning genomförd på 110 deltagare, omedelbart och 6 timmar efter applicering

Återvinningsguide:

Lägg flaskan i återvinningsbehållaren med pumpen överst.

Bra att veta: Pumpar är idag svåra att återvinna. Vi arbetar med leverantörer och återvinningsföretag för att förbättra detta. Sedan 2020 är våra plastflaskor 100% återvunna och återvinningsbara.**

Varje gång du återvinner ditt avfall bidrar du till att ge det ett andra liv.

** Exklusive kapsyler, pumpar och lösningsmedel.

Artikelnummer: 59643

Växtinformation

Rödalg (Asparagopsis armata)

Rent och friskt hår, fritt från föroreningar

Idag är det svårt att undvika föroreningar som t.ex. tobaksrök, regn, damm och mikropartiklar. Föroreningar finns framför allt i luften och är mycket skadliga för huden men påverkar även hårets utseende. De skapar obalans i hårbotten och gör den mer ömtålig. Den direkta konsekvensen av detta är att hårrötterna snabbt blir feta och att hårfibrerna tyngs ner. Hårfibrerna täcks av föroreningspartiklar och håret ser matt ut.

Tack vare sina enastående kunskaper om växter har våra forskare inom Skönhet från växtriket valt ut en rengörande ekologisk alg från Bretagne. Det är en rödalg som på franska kallas ”Neptunus harpun” på grund av att de taggiga grenarna har hakar som gör att den kan klamra sig fast vid fartygsskrov. Tack vare denna utmärkande egenskap har den färdats över haven och våra forskare hittade den utanför Bretagnes kust, inte långt från ön Ouessant. Den verkar rengörande genom att effektivt minska talgproduktionen. När hårbotten frigörs från talgöverskott och orenheter blir håret lätt och glänsande.

Rödalg (Asparagopsis armata)
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUALCOHOLDECYL GLUCOSIDEPARFUM/FRAGRANCEASPARAGOPSIS ARMATA EXTRACTLACTIC ACIDTRIETHYL CITRATEBRASSICAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINELIMONENEGLYCERINCITRAL10844v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Användning
Frågor & svar

Vad karaktäriserar fett hår?

Talg är en naturlig beståndsdel som finns i hårbotten och fungerar som en skyddande film mot yttre påfrestningar. I en lagom och balanserad mängd bidrar det till att håret ser levande och frisk ut. Men faktorer som exempelvis stress, föroreningar, hormonell obalans, otillräcklig sömn etc. kan göra att talgkörtlarna börja överproducera. Detta täpper till roten och tynger ner håret som blir oljigt och tenderar att bli fett snabbare.

Innehåller formuleringarna jod?

Dessa produkter innehåller spår av jod från algextraktet. Har du allergier bör du rådfråga din läkare innan du använder produkterna.

Var kommer algerna ifrån och vilka fördelar har de för håret?

Rödalgen som används i vår renande serie PURE DETOX odlas i Bretagne utanför ön Ouessant. Rödalgen verkar renande genom att effektivt minska talgproduktionen. När hårbotten frigörs från talgöverskott och orenheter blir håret lätt och glänsande

Recensioner

Slutför din skönhetsritual

Upptäck produktserien
media

Soins Botaniques Capillaires

Upptäck vårt botaniska och sulfatfria* hårvårdssortiment med aktiva ingredienser, noga utvalda för att passa olika hårtyper och behov. Hitta din perfekta match och släpp loss naturens kraft i ditt hår.

*Utan ytaktiva sulfater

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.