ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

No-rinse handrengöringsgel med en fängslande doft för en känsla av naturen.

  • Doft: Pepparmynta & Hallon
  • Textur: Gel
  • Användning: Ingen sköljning
  • Fördelar: Formulerad med 55% vegetabilisk alkohol och berikad med vegetabilisk glycerin, torkar inte ut och parfymerar huden.

Rengör omedelbart och effektivt händerna (utan vatten eller sköljning). Produkten är inte virucid och inte testad som bakteriedödande.

Doft:

Yves Rocher har valt Pepparmyntessens för dess aromatiska noter som fyller omgivningen med en explosion av intensiv friskhet. En oraffinerad dos av energi och vitalitet återställer tonen.

Dess fräschhet parat subtilt med den syrliga friskheten av hallon, skapar en livlig blandning.

Resultat:

96 % - av personerna påstår att texturen är behaglig att använda*
99 % - av personerna påstår att huden inte är uttorkad*
93 % - av personerna påstår att händerna är rena*
88 % - av personerna påstår att produkten lämnar en parfymerad hinna på huden*

*Nöjdhetstest på 68 frivilliga under 21 dagar. Medelbetyg.

Återvinningsguide:

Lägg flaskan i återvinningsbehållaren med pumpen på toppen.

Bra att veta: Pumpar är svåra att återvinna idag. Vi arbetar med leverantörer och återvinningsföretag för att förbättra detta. Sedan 2020 är våra plastflaskor 100% återvunna och återvinningsbara.

Varje gång du återvinner ditt avfall bidrar du till att ge det ett andra liv.

Artikelnummer: 92732

Växtinformation
Pepparmynta och Hallon
En uppiggande doft

Yves Rocher har valt ut essens från pepparmynta, som med sina aromatiska noter för med sig en intensiv friskhet. Det här är en riktig energikick som återupplivar din vitalitet. Pepparmyntan som är sval och fräsch möter den friska och syrliga hallondoften i en bubblande, dynamisk blandning.

Pepparmynta och Hallon
Ingredienser

List of ingredients :

ALCOHOLAQUA/WATER/EAUCENTAUREA CYANUS FLOWER WATERGLYCERINPOLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6PARFUM/FRAGRANCELIMONENESODIUM BENZOATERUBUS IDAEUS (RASPBERRY) FRUIT EXTRACTLINALOOLCITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATE10653v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Frågor & svar

Är handrengöringsgelen, som ej ska sköljas av, en hydroalkoholisk gel?

Trots att denna produkt huvudsakligen består av alkohol, känd för sina rengörande och desinficerande egenskaper, är det inte en hydroalkoholisk gel. Vi kan inte garantera dess effektivitet mot bakterier och virus eftersom det är en kosmetisk produkt och inte en biocidprodukt.

 

Testar ni på djur?
Vi förespråkar aldrig djurförsök, varken på våra färdiga produkter eller på de ingående ingredienserna. Faktum är att varumärket mycket tidigt engagerade sig i kampen mot djurförsök. 1989 fattade Yves Rocher ett banbrytande beslut inom kosmetikaindustrin att upphöra med djurförsök för sina färdiga produkter och ersätta dem med alternativa metoder.
Varför valde ni plast till era förpackningar och inte till exempel glas?
Vi valde 100 % återvunnen plast (till flaskorna) och återvinningsbar plast till våra produkter eftersom koldioxidutsläppen är mycket lägre än för glas, och plast är säkrare att använda i badrum och dusch.
Kan produkterna i sortimentet användas av gravida kvinnor?
Det finns inga kontraindikationer, men vår inställning till gravida kvinnors användning av denna produktkategori är följande: Alla ingredienser i våra formuler har utvärderats. Våra produkter har dock inte utvecklats och testats för denna målgrupp. Våra kroppsprodukter som inte kan sköljas av (större exponerade områden på kroppen och långtidsverkande) bör undvikas under graviditet. Vi rekommenderar att du använder produkter som är särskilt framtagna för gravida kvinnor. Oljan kan därmed även användas i håret.
Är era produkter lämpliga för känslig hud?
Alla våra produkter har testats dermatologiskt.
Recensioner

Slutför din skönhetsritual
 

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.