ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Gentle Cleansing Gel

Denna flytande duschgel utan sulfater innehåller ett koncentrat av aktiva ämnen (vatten och extrakt) från ekologiskt äpple och rengör hud och hår skonsamt. 

Fördelar:
- Huden blir varaktigt återfuktad, mjuk och len, och håret blir mjukt utan att tyngas ned.
- Duschgelen har en härlig doft av äpple och bildar ett skum vid kontakt med vatten, den är lätt att skölja av.
- Passar för alla hud- och hårtyper. 
- Svider inte i ögonen.

Formulan är 100 % biologiskt nedbrytbar.
Från 3 år.

Applicering: 
Tryck ut en liten klick duschgel i handflatan. Applicera på kroppen, ansiktet och i blött hår. Massera försiktigt för att arbeta upp ett skum. Skölj av ordentligt.

Artikelnummer: 71293

Växtinformation

Ekologiska Äpplen

Njut av skonsamma och välgörande produkter med ljuvlig doft av äpple.

Familie BIO är vår ekocertifierade serie för hela familjen. Med aktiva ingredienser från ekologiskt äpple ges huden ett värdefullt tillskott av vatten, fibrer, mineraler och polyfenoler, samtidigt som den doftar härligt av äpple. Formulan är anpassad för känslig hud, utan att för den delen kompromissa när det kommer till känsla, effektivitet och prestanda.

Att ta tillvara på naturens tillgångar utan att störa dess balans är vårt motto. De aktiva ingredienserna i äpplena i Famille BIO´s produkter kommer från återvinningsförädling genom ett samarbete med lokala ciderbryggeri i Bretagne. På så sätt tar vi tillvara på de närande och välgörande ämnen som finns kvar i äpplena efter att de passerat bryggeriet. Äpplena får nytt liv, är med och bidrar till skonsamma, återfuktande och väldoftande produkter för hela familjen, istället för att kastas bort.
 

Ekologiska Äpplen
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER*DISODIUM COCOYL GLUTAMATESODIUM COCOAMPHOACETATEDECYL GLUCOSIDEGLYCERINCITRIC ACIDPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT*PARFUM/FRAGRANCEXANTHAN GUMCAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDESODIUM BENZOATESODIUM COCOYL ALANINATEDICAPRYLYL ETHERGLYCERYL OLEATEPOTASSIUM SORBATEBENZOIC ACID·* Ingrédients issus de l Agriculture Biologique

För att lära dig mer om vårt engagemang och våra produkters innehåll, besök#ViBerättar>

Hitta mer information om våra ingredienser i vår ordlista

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Recensioner
Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.