ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

No-rinse handrengöringsgel med en fängslande och naturlig doft.

  • Doft: Mango & Koriander
  • Textur: Gel
  • Användning: Ingen sköljning
  • Fördelar: Formulerad med 55% vegetabilisk alkohol och berikad med vegetabilisk glycerin, torkar inte ut och parfymerar huden.

Rengör omedelbart och effektivt händerna (utan vatten eller sköljning). Produkten är inte virucid och inte testad som bakteriedödande.

Doften:

Yves Rocher har valt koriander, som traditionellt erkänns för sina uppfriskande egenskaper. Det krispiga, blonda fruktköttet från dess runda frukter bär på en rik skatt: Koriander eterisk olja.

Dess kryddiga, blommiga doft och stickande, men uppfriskande fräschör, kompletterad med de färgstarka, livliga tonerna av Mango, sveper upp dig i en våg av vitalitet som väcker sinnena..

Resultat:

96 % - av personerna förklarar att texturen är behaglig att använda*
99 % - av personerna förklarar att huden inte är uttorkad*
93 % - av personerna förklarar att händerna är rena*
88 % - av personerna förklarar att produkten lämnar en parfymerad hinna på huden*

*Nöjdhetstest på 68 frivilliga under 21 dagar.

Återvinningsguide:

Lägg flaskan i återvinningsbehållaren med pumpen på toppen.

Bra att veta: Pumpar är svåra att återvinna idag. Vi arbetar med leverantörer och återvinningsföretag för att förbättra detta. Sedan 2020 är våra plastflaskor 100% återvunna och återvinningsbara.

Varje gång du återvinner ditt avfall bidrar du till att ge det ett andra liv.

 

Artikelnummer: 92507

Växtinformation
Mango & Koriander
En fräsch och uppiggande doft
Yves Rocher har valt ut koriander då denna kryddväxt är traditionellt känd för sina uppiggande egenskaper och det är i hjärtat av dess frukt man hittar den eteriska oljan. Vi har kombinerat denna kryddighet och fräschör med den söta och exotiska mangon för att få den perfekta balansen.
Mango & Koriander
Ingredienser

List of ingredients :

ALCOHOLAQUA/WATER/EAUCENTAUREA CYANUS FLOWER WATERPARFUM/FRAGRANCEGLYCERINPOLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6LIMONENESODIUM BENZOATELINALOOLCITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATEGERANIOLMANGIFERA INDICA (MANGO) FRUIT EXTRACT10638v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Frågor & svar

Är handrengöringsgelen, som ej ska sköljas av, en hydroalkoholisk gel?

Trots att denna produkt huvudsakligen består av alkohol, känd för sina rengörande och desinficerande egenskaper, är det inte en hydroalkoholisk gel. Vi kan inte garantera dess effektivitet mot bakterier och virus eftersom det är en kosmetisk produkt och inte en biocidprodukt.

 

Testar ni på djur?
Vi förespråkar aldrig djurförsök, varken på våra färdiga produkter eller på de ingående ingredienserna. Faktum är att varumärket mycket tidigt engagerade sig i kampen mot djurförsök. 1989 fattade Yves Rocher ett banbrytande beslut inom kosmetikaindustrin att upphöra med djurförsök för sina färdiga produkter och ersätta dem med alternativa metoder.
Varför valde ni plast till era förpackningar och inte till exempel glas?
Vi valde 100 % återvunnen plast (till flaskorna) och återvinningsbar plast till våra produkter eftersom koldioxidutsläppen är mycket lägre än för glas, och plast är säkrare att använda i badrum och dusch.
Kan produkterna i sortimentet användas av gravida kvinnor?
Det finns inga kontraindikationer, men vår inställning till gravida kvinnors användning av denna produktkategori är följande: Alla ingredienser i våra formuler har utvärderats. Våra produkter har dock inte utvecklats och testats för denna målgrupp. Våra kroppsprodukter som inte kan sköljas av (större exponerade områden på kroppen och långtidsverkande) bör undvikas under graviditet. Vi rekommenderar att du använder produkter som är särskilt framtagna för gravida kvinnor. Oljan kan därmed även användas i håret.
Är era produkter lämpliga för känslig hud?
Alla våra produkter har testats dermatologiskt.
Recensioner

Slutför din skönhetsritual
 

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.