ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Comme une Évidence - Perfumed Body Lotion

En slöja av elegans i harmoni med din parfym. Unna dig en stunds fullkomlighet. I den här kroppsemulsionen känner du igen de harmoniska och eleganta noterna av grön blomdoft och ekmossa från vår COMME UNE ÉVIDENCE Eau de parfum. Likt en doftande smekning omsluter den dig med sin finess, går snabbt in i huden som får en subtilt, pudrad finish. Din hud blir silkeslen, återfuktad, med en naturlig och raffinerad elegans.

Extra plus: Denna silkeslena lotion appliceras lätt på huden som återfuktas i flera timmar.

Lotionen ingår i en komplett serie parfymerade produkter för att du ska kunna vara i total harmoni med din Eau de Parfum och förlänga dess verkan. Finns även som parfymerad bad- och duschgelé samt som parfymerad deodorant.

Säljs endast online.

Format : Flaska

Artikelnummer: 31832

Växtinformation
Doftnoter: Bergamott & damascenaros
Feminina blomnoter som andas harmoni

Essens av bergamott Bergamott har en sprudlande, frisk och solig citrusdoft, i en behaglig kombination med mild blomdoft som för tankarna till de aromatiska och lugnande doftnoterna i lavendel.
Absolut av damascenaros Damascenarosen är parfymtillverkarnas favorit. Den har en rik och ymnig rosendoft med inslag av krydda, frukt och honung.
Essens av patchouli Patchouli är både träig, balsamisk, söt och örtig med en jordig och läderaktig underton som med sin fylliga doft ger parfymen styrka och djup.

Doftnoter: Bergamott & damascenaros
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUGLYCERINCOCO-CAPRYLATE/CAPRATESTEARYL ALCOHOLPOLYGLYCERYL-3 DICITRATE/STEARATEPARFUM/FRAGRANCECENTAUREA CYANUS FLOWER WATERPRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OILDIMETHICONEBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERETHYLHEXYLGLYCERINCARBOMERSODIUM BENZOATEXANTHAN GUMALPHA-ISOMETHYL IONONEBHTLINALOOLCITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATEFARNESOLEUGENOLTOCOPHEROL705v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Recensioner

De är tillbaka! 

Upptäck produktserien
Underbara dofter för unika ögonblick

Evidence

Underbara dofter för unika ögonblick

Eleganta dofter, upptäck vår doftserie Evidence

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.