ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Mon Évidence – L'Eau de Parfum

En rosig doft med toppnoter av frisk mandarin som ger en känsla av energi och glädje. De balanseras i perfekt harmoni med en bas av varm vanilj och kraftfull patchouli.

”I naturen kan vi hämta ny energi och få en känsla av fullkomlighet. Vi har velat skapa en parfym som påminner om detta. En parfym, med vibrerande och värmande nyanser, för att hitta sitt inre jag. Friskheten från mandarin och den sensuella femininiteten från damascenaros blandas med sötman från vanilj och den kraftfulla doften från patchouli. Mon Évidence är som ett andetag, en känsla av fulländning.”
Annick Menardo och Olivier Cresp, parfymörer

Artikelnummer: 02622

Växtinformation
Doftnoter: Mandarin, damascenaros, vanlij & patchouli
Härlig doft av ros & frisk mandarin

Mandarin: Mandarinen från återvunna fruktjuicer bidrar till att minska miljöpåverkan genom att återanvända fruktskrot. Dess extraktion resulterar i en högkvalitativ eterisk olja med friska, fruktiga och saftiga toner.

Damascenaros: Damascenarosen, blommornas drottning, blommar en gång om året i början av sommaren. De skördas före soluppgången för att bevara alla sina doftkvaliteter. Destillation av dess blad resulterar i en enastående essens med både feminina och fruktiga noter.

Vanilj: En varm not som för en sensuell känsla. Vanilj skördas i regioner med varmt och fuktigt klimat. Vaniljstång är frukten av vaniljplantan, en växt i orkidéfamiljen. Dess extraktion resulterar i en infusion med varma och läckra vaniljtoner. Detta kräver unik och noggrann expertis, vilket gör vanilj till en exceptionell råvara inom parfymindustrin som måste bevaras.

Patchouli: En not som för tankarna till djupa skogar. Patchouli är en av de ikoniska råmaterialen inom parfymtillverkning. Den skördas hållbart på Sulawesi-ön i Indonesien, ett utmärkt område för denna odling. Dess specifika doft utvecklas när dess blad torkas och antar gyllene nyanser. Därefter kan en eterisk olja extraheras som är både träig och sensuell. Denna produktion antar regenerativa jordbruksmetoder och driver flera socioekonomiska utvecklingsprojekt till förmån för lokalsamhällen.

Doftnoter: Mandarin, damascenaros, vanlij & patchouli
Ingredienser

List of ingredients :

ALCOHOLPARFUM/FRAGRANCEAQUA/WATER/EAUGERANIOLLINALOOLLIMONENEBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANECITRONELLOLHYDROXYCITRONELLALHEXYL CINNAMALCOUMARINCITRALBENZYL ALCOHOLCI 17200 (RED 33)CI 19140 (YELLOW 5)199v0

För att lära dig mer om vårt engagemang och våra produkters innehåll, besök#ViBerättar>

Hitta mer information om våra ingredienser i vår ordlista

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Recensioner
Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.