ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Yves Rocher x Rihab

Fira Eid med oss
Eid gåvoset
Just nu är vårt vackra gåvoset Eid på tillfälligt besök för att fira högtiden som avslutar Ramadan. Tillsammans med Rihab Garci har vi tagit fram ett noga skräddarsytt gåvoset där Rihab valt ut sina favoriter av vacker makeup, ljuvliga dofter och återfuktande hudvård. 

Med fem fullsize-produkter och ett rengöringskit i travelsize är detta är en gåva fylld av omtanke för att fira det vackra i gemenskap och samhörighet, där Eid lyser igenom vid första ögonkastet. 

Jag har valt ut produkter som representerar allt jag älskar med Yves Rocher; goda dofter, vacker makeup och skonsamma hudvårdsprodukter.
Rihab Garci


Eid gåvoset är en limited edition-utgåva och finns endast i ett begränsat antal. Setet innehåller produkter med kraftfulla aktiva ingredienser av naturligt ursprung till ett värde av 1 114:-. Säkra ditt exemplar nu och ge dig själv, eller någon du tycker om lite extra omtanke.

Rihab’s handplockade produkter.
rihab-4.jpg
rihab-3.jpg
rihab-5.jpg
För att verkligen göra detta till en personlig gåva har du dessutom möjlighet att välja mellan två olika dofter och två olika läppstiftsnyanser.
Med Sur la lande
En frisk doft där blommiga noter av aromatisk kamomill och omslutande jasmin förankras i friska marina toner.
Med Cuir de Nuit
En orientalisk och sensuell doft där mörka och ljusa noter möts i en blandning av vanilj, kakao, kaffe och rosépeppar. 
Rihab’s handplockade produkter:
Parfym 
Jag har valt ut dessa dofter för deras mjuka och feminina doft. Hoppas att du kommer att förälska dig i dessa, precis som jag har gjort. 

Kajal och mascara 
Vad är vår go-to makeup om inte en super-mascara och riktigt definierade ögon med en svart kajal? Det är Eid i ett nötskal! 

Läppstift
Jag har testat mängder av läppstift och kan med handen på hjärtat säga att dessa läppstift är mina favoriter! Varje nyans lägger sig så fint och mjukt läpparna!

Rengöring 
När festligheterna är slut är det dags att tvätta av ansiktet och varva ner. Dessa rengöringsprodukter, som är härligt återfuktande och skonsamma mot huden, ger är ett perfekt avslut på dagen. 

Min hemliga gåva
Dessutom har jag valt ut en hemlig gåva som jag hoppas att du ska tycka om. 
rihab_b1d.jpg
ribab_b2d.jpg
rihab_b3d.jpg
rihab_b4d.jpg
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.