Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Just nu FRI FRAKT! 
Rea upp till 50% på massor av skönhet
Yves Rocher
0

Sommarglow

Äntligen är sommaren här! Solkyssta kinder, varma toner och ett fräscht glow — vår skönhetsexpert Sara guidar dig till den perfekta looken för sommarens alla tillställningar.
Steg 1: Bas
Vår populära Lystergivande Primer ger ett härligt glow samtidigt som den skapar en jämn bas som gör att sminket håller bättre.
Använd också Foundation Zéro Défaut – Perfecting & Hydrating 24h Foundation för att ge huden en jämn ton och en återfuktande känsla. Applicera med en makeupsvamp för ett jämnt och medeltäckande resultat.
Steg 2: Bronzing
Med Bronzing powder skapar du en solkysst och fräsch look. Applicera på områden du vill framhäva, exempelvis hakan, under kindbenen, tinningarna eller pannan. Tips — använd en puderborste för bästa resultat.
Steg 3: Highlighter
Ljusa upp och framhäv utvalda partier med ett Highlighter Stick. Här används nyansen för att skapa extra lyster. Använd stiftet på exempelvis pannan, näsan, hakan, kindbenen eller ögonbrynsbågen. Tona sedan enkelt ut med fingrarna.
Använd också Highlighter duo för extra lyster och en solkysst känsla. Applicera på utvalda partier som exempelvis näsa, haka, kindben. Highlighter duo är lättarbetad och appliceras med en rougeborste.
Steg3_highlighter.jpg
Steg 4: Ögon
Använd Eyeshadow Palette x9 Lande Ambré för en varm och glowig ögonmakeup-look. Paletten innehåller nio pigmentrika ögonskuggor som ger ett fint resultat som håller hela dagen. Här används färgerna 5 och 3 som appliceras med borste 05 framtagen för ögonskugga.
Steg 5: Kropp
Toppa glow-looken med vår populära torrolja Moisturizing Pearly Oil. Den väldoftande Monoi-oljan ger huden ett fint skimmer och en återfuktande känsla.
Förbered huden
Rengör: Använd dagligen rengöring och ett micellärvatten anpassade efter din hudtyp. 

Ansiktspeeling: Gör en ansiktspeeling en gång i veckan för att ta bort döda hudceller och återställa hudens naturliga lyster. Peeling gör också att huden tar upp andra produkter mer effektivt och ger ett mer hållbart och jämnare resultat vid makeup. 

Återfukta: Använd dagligen serum och dagkräm som är anpassade för din hudtyp. Dessa återfuktar och skyddar huden. Fukt är A och O för ett fint lyster.