ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Sommarglow

Äntligen är sommaren här! Solkyssta kinder, varma toner och ett fräscht glow — vår skönhetsexpert Sara guidar dig till den perfekta looken för sommarens alla tillställningar.
Steg 1: Bas
Vår populära Lystergivande Primer ger ett härligt glow samtidigt som den skapar en jämn bas som gör att sminket håller bättre.
Använd också Foundation för att ge huden en jämn ton och en återfuktande känsla. Applicera med en makeupsvamp för ett jämnt och medeltäckande resultat.
Steg1_bas.jpg
Steg 2: Bronzing
Med Bronzing powder skapar du en solkysst och fräsch look. Applicera på områden du vill framhäva, exempelvis hakan, under kindbenen, tinningarna eller pannan. Tips — använd en puderborste för bästa resultat.
Steg2_bronzing.jpg
Steg 3: Highlighter
Ljusa upp och framhäv utvalda partier med ett Highlighter Stick. Här används nyansen för att skapa extra lyster. Använd stiftet på exempelvis pannan, näsan, hakan, kindbenen eller ögonbrynsbågen. Tona sedan enkelt ut med fingrarna.
Använd också Highlighter duo för extra lyster och en solkysst känsla. Applicera på utvalda partier som exempelvis näsa, haka, kindben. Highlighter duo är lättarbetad och appliceras med en rougeborste.
Steg3_highlighter.jpg
Steg 4: Ögon
Steg4_eye-shadow.jpg
Steg 5: Kropp
Toppa glow-looken med vår populära torrolja Moisturizing Pearly Oil. Den väldoftande Monoi-oljan ger huden ett fint skimmer och en återfuktande känsla.
Kropp_monoi.jpg
Förbered huden
Rengör: Använd dagligen rengöring och ett micellärvatten anpassade efter din hudtyp. 

Ansiktspeeling: Gör en ansiktspeeling en gång i veckan för att ta bort döda hudceller och återställa hudens naturliga lyster. Peeling gör också att huden tar upp andra produkter mer effektivt och ger ett mer hållbart och jämnare resultat vid makeup. 

Återfukta: Använd dagligen serum och dagkräm som är anpassade för din hudtyp. Dessa återfuktar och skyddar huden. Fukt är A och O för ett fint lyster.
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.