ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning
Repair - Restoring Conditioner
Detta utredande och reparerande balsam är berikat med ekologisk jojobaolja. Det återuppbygger hårfibrerna genom att reparera, stärka och ge näring utan att tynga ner håret. Håret blir mjukt, glänsande och lätt att borsta ut.
Applicering: Applicera i längderna i blött och urkramat hår. Låt verka i 1 minut. Skölj ur.
Resultat: Håret blir starkare. Skadorna på håret minskar med 94 %.*
* Instrumentellt test

Format : Flaska

Artikelnummer: 47043

Växtinformation

Ekologisk jojobaolja

Reparerar strukturen hos slitna hårfibrer

Skadat hår beror ofta på hårets struktur i sig, men också på olika former av yttre påfrestningar som det utsätts för. Det kan till exempel vara överdrivet borstande, användning av värmeverktyg, kemiska behandlingar och upprepade färgningar. Detta minskar hårets motståndskraft och det blir skadat, skört och strävt. Hårstråna blir då känsligare för påfrestningar och klyvs lättare, fjällskiktet släpper och håret blir matt.

 

Tack vare sina unika kunskaper om växter har våra forskare inom Skönhet från växtriket valt ut jojobabusken för dess extraordinära egenskaper. Den ekologiska jojoban är känd för sitt höga innehåll av olja med stärkande egenskaper. Oljan är rik på fettsyror, som till exempel omega-6 och -9, och sammansättningen liknar hudens talg. Den ger intensiv näring till torrt och sprött hår och gör håret mjukt och glänsande igen. Tack vare den rika oljan repareras skadat hår så att det blir mer motståndskraftigt mot framtida påfrestningar.

Ekologisk jojobaolja
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUCETYL ALCOHOLBRASSICAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINEHYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATEISOAMYL LAURATESIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OILLACTIC ACIDPARFUM/FRAGRANCEFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINBENZOIC ACIDARGININEPANTHENOLGLYCERIN10819v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Användning
Frågor & svar

Hur vet jag om mitt hår är skadat?

Några typiska tecken på att ditt hår är skadat och torrt är kluvna hårtoppar, att det känns torrt, har lätt för att trassla sig och är skört och glanslöst.

Skadat hår kan bero på olika saker. Hårets struktur är en faktor men också yttre påfrestningar påverkar. Detta kan exempelvis vara överdrivet borstande, användning av värmeverktyg, kemiska behandlingar och upprepade färgningar. Detta minskar hårets motståndskraft och håret skadas, blir skört och strävt. Håret blir också känsligare vilket gör att det klyvs lättare, fjällskiktet släpper och håret blir matt.

 

Vilka aktiva ingredienser finns i Repair-serien och vad tillför de?

 

Tack vare sina unika kunskaper om växter har våra forskare inom Skönhet från växtriket® valt ut jojobabusken för dess extraordinära egenskaper. Den ekologiska jojoban är känd för sitt höga innehåll av olja med stärkande egenskaper. Oljan är rik på fettsyror, som till exempel omega-6 och -9, och sammansättningen liknar hudens talg. Den ger intensiv näring till torrt och sprött hår och gör håret mjukt och glänsande igen. Tack vare den rika oljan repareras skadat hår så att det blir mer motståndskraftigt mot framtida påfrestningar.

 

Vilken hårvårdsrutin bör jag använda för torrt och skadat hår?

För att ta hand om ditt torra hår så rekommenderar vi att du använder dig av Yves Rochers hårvårdsserie Repair - en expertserie speciellt framtagen för torrt och skadat hår. Serien är berikad med ekologisk jojobaolja som ger näring på djupet och återställer glansen.

  • Repair schampo är vårt bästa schampo för skadat och torrt hår. Schampot rengör skonsamt, reparerar och stärker håret på djupet.
  • Repair balsam appliceras i blött hår efter schamponering. Balsamet tillför fukt och har en utredande effekt.
  • Repair hårinpackning - Vid behov kan det vara bra att även applicera en hårinpackning för att hjälpa till att återuppbygga och stärka hårfibrerna. Hårinpackningen appliceras i fuktigt hår, efter schamponering men innan balsamering. Låt inpackningen verka i ett par minuter innan du sköljer ur produkten.
  • Repair hårserum är ett lätt serum som förstärker håret och skyddar mot värme i upp till 230°c. Applicera serumet i torra eller fuktiga längder innan du använder värmande stylingverktyg.
  • Leave In Balsam är den perfekta produkten för dig som vill ha direkt och långvarig effekt, men har ont om tid. Vårt leave-in-balsam är en multiprodukt som kan appliceras i både vått och torrt hår. Leave in balsamet finns i två varianter. Välj Botanical Balm om du har normalt hår och välj Botanical Balm light om du har tunt och fint hår.

 

Recensioner

Slutför din skönhetsritual

Upptäck produktserien
media

Soins Botaniques Capillaires

Upptäck vårt botaniska och sulfatfria* hårvårdssortiment med aktiva ingredienser, noga utvalda för att passa olika hårtyper och behov. Hitta din perfekta match och släpp loss naturens kraft i ditt hår.

*Utan ytaktiva sulfater

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.