ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

24 hours - Defined curls

Berikad med ekologisk linfrö, det lockutredande balsamet när och omdefinierar lockarna. De blir spänstiga och smidiga. Håret är lätt, mjukt och glänsande.

  • Hårtyp: Lockigt hår.
  • Fördelar: Definierade lockar i 24 timmar.*
  • Textur: Smältande balsam.

Resultat:

  • 100% - Mitt hår är glänsande**
  • 96% - Mina lockar är omdefinierade**
  • 96% - Mina lockar är omedelbart spänstiga och förblir spänstiga hela dagen**
  • 96% - Produkten kontrollerar min frissighet**

Återvinningsguide:

Lägg flaskan i återvinningsbehållaren med korken på.

Bra att veta: korkarna kommer att separeras i återvinningscentralen och sedan malas ner. Sedan 2020 är våra plastflaskor 100% återvunna och återvinningsbara.***

Varje gång du återvinner ditt avfall bidrar du till att ge det ett nytt liv.

*Instrumentellt test
**Tillfredsställelseundersökning utförd på 28 personer
***Exklusive korkar, pumpar och lösningsmedel.

Artikelnummer: 92620

Växtinformation

Ekologiskt Lin

Ge struktur till hårfibrerna

Från stora spiralformade lockar till små runda lockar är den hårtypen en källa till oändlig mångfald. Det lockiga mönstret uppstår på grund av den böjda formen på hårsäckarna. Ju mer böjda de är, desto starkare blir lockarna.

 

De yttre skikten av hårstrået reser sig för varje lock för att tillåta rörelse, men detta resulterar i att håret blir extra skört och benäget att brytas. Dessutom leder den särskilda formen till en minimal produktion av naturliga oljor, vilket resulterar i torrt hår. Slutligen är lockigt hår särskilt mottagligt för frizz när luftfuktigheten ökar, vilket leder till att lockarna förlorar sin definition.

 

Med dess unika kunskap inom växtriket har våra forskare inom växtbaserad kosmetik valt ekologiskt lin för dess formande egenskaper. Linfröet, som har odlats i över 8000 år i Mellanöstern och nu odlas i många delar av världen, inklusive Frankrike, är rikt på proteiner och omega-3 från sina frön, som också används inom livsmedelsindustrin. Våra forskare har identifierat linfröets rikedom för att koncentrera dess fördelar och möta de specifika behoven hos lockigt hår.

 

Lin verkar på håret genom att ge struktur* till fibrerna. Med definierade och omformade lockar får håret en naturlig förbättring.

*Instrumentella tester utförda på hårstrån.

Ekologiskt Lin
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUCETYL ALCOHOLBRASSICAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINEC13-15 ALKANEHYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATECOCOS NUCIFERA (COCONUT) OILFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINHYDROLYZED LINSEED EXTRACTLACTIC ACIDPARFUM/FRAGRANCEBENZOIC ACIDPANTHENOLGLYCERINLIMONENESODIUM BENZOATE10829v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Användning
Frågor & svar
Recensioner
Upptäck produktserien
media

Soins Botaniques Capillaires

Upptäck vårt botaniska och sulfatfria* hårvårdssortiment med aktiva ingredienser, noga utvalda för att passa olika hårtyper och behov. Hitta din perfekta match och släpp loss naturens kraft i ditt hår.

*Utan ytaktiva sulfater

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.