ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Vårt engagemang

Vilka är vi?
Vår Botaniska Expertis
Certifieringar och partnerskap

På Yves Rocher grundar sig vårt engagemang och arbete i kärleken till naturen. Vi är botaniker, odlare, tillverkare och återförsäljare utan mellanhänder och har sedan 1959 erbjudit det bästa från Bretagnes natur till rimliga priser. Därför har vi satt upp fyra grundpelare som banar väg för vårt arbete. Detta är våra löften — våra engagerade kärlekshandlingar — i vårt arbete för att skapa en så hållbar värld som möjligt och för att lämna så lite avtryck efter oss som vi bara kan. Våra handlingar ♡ säger mer än ord.

Commited Acts of Love #1

Uppskatta det fantastiska i de enklaste av växter

Som pionjärer och visionärer utforskar Yves Rochers Botaniska forskningsexperter inom Skönhet från växtriket den fantastiska potential som finns inom växtteknik. Detta för att kunna skapa 100 % botaniskt aktiva ingredienser som sedan används i våra innovativa och effektiva produkter.

Upptäck exempelvis Elixir Botanique och Lifting Végétal, våra serier inom ansiktsvård som består av ingredienser med över 96% naturligt ursprung.

logo yves rocher 100% origine naturelle

För oss hör naturligthet
och effektivitet ihop.

stamp yves rocher filière durable et responsable

För oss är jordbruk
något cirkulärt.

Committed Acts of love #2

Odla ett positivt avtryck

I La Gacilly odlar vi enligt agroekologiska principer — en banbrytande jordbruksmodell med metoder som regenererar och vitaliserar jorden och miljön runt våra åkrar.

På vårt 60 hektar stora fält i Bretagne, som är ekologiskt certifierade sedan 1999, växer bland annat våra nio ikoniska växter; Blåklint, Ringblomma, Mynta, Kamomill, Romersk kamomill, Middagsblomma, Blomsterkrasse, Arnica, Isört.

Vi strävar också efter att främja dessa agroekologiska principer hos alla våra producerande partners.

Som medlem i UEBT (Union for Ethical BioTrade) har vi åtagit oss att samla in alla våra naturliga ingredienser med respekt för både människor och den biologiska mångfalden.

Committed Acts of love #3

Minimera vår miljöpåverkan

För oss är mindre förpackningar och mindre plast = en mer hållbar framtid! Därför jobbar vi ständigt med att ompröva våra förpackningar och våra vanor för att drastiskt kunna minska vår avfallsproduktion under de kommande åren.

Sedan oktober år 2020 är alla våra flaskor tillverkade i 100 % återvunnen* och återvinningsbar plast.

*Exklusive lock, pumpar, etiketter och flaskor med lösningsmedel.*

stamp yves rocher zéro déchet

Vi tar ordspråket
“Less is more” på allvar.

stamp yves rocher je m'engage pour la planète

För oss handlar bevarande av
den biologiska mångfalden
inte om att hänga med i en trend.

Committed Acts of love #4

Skydda biologisk mångfald

För oss är det en av grundpelarna i vårt arbete. Sedan vi startade 1959 har bevarande och främjande av biologisk mångfald varit ett av våra viktigaste åtaganden på samtliga av våra odlingar — såväl i Bretagne som runt om i världen.

Alla våra anläggningar i Bretagne är klassificerade som fågelreservat av Frankrikes Birds Protection League, inklusive vår botaniska trädgård och de 1 500 bevarade växtarter som finns där.

Genom Yves Rocher Foundations PLANT FOR LIFE-program planterades 100 miljoner träd fram till och med år 2020. Det är ett träd var tredje sekund!

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.