Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Du får VALFRI PRODUKT utan extra kostnad. Ange SUMMER22 t.o.m. 24/5. 
Yves Rocher
0

Jämna ut din hudton och skapa en perfekt grund för din makeup med en bra foundation. Hitta rätt nyans och finish för dig hos Yves Rocher.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Tips på bra foundation

Visa mer

Vill du få en jämnare hudton, dölja skönhetsfläckar och skapa ett perfekt underlag för ditt smink? Då har du kommit rätt! På den här sidan kan du filtrera efter hudtyp, hudton, färg, konsistens och täckningsgrad. Läs vidare för tips på hur du hittar en perfekt foundation för just dig.

Vad är foundation?
Det är en hudfärgad sminkprodukt som jämnar ut hudtonen och döljer ojämnheter för att skapa en perfekt bas för din makeup. Tillsammans med primer, concealer och puder skapar den en jämn målarduk som ser till att övrig makeup sitter snyggt och håller så länge som du förväntar dig. De finns i flytande och krämform och flera är även återfuktande eller sammandragande samt har SPF som skyddar mot UV-strålning.

Hur väljer jag rätt?
En skir foundation ger ett mer naturlig resultat, medan en mer täckande gör att du får en jämnare hudton. De finns i en mängd olika gyllene, rosiga, beige och bruna nyanser så att du kan välja rätt färg för din hudton. Rätt nyans för dig är den som matchar färgen på din hals. Välj finish utifrån din hudtyp, till exempel torr eller fet hy. Om du är osäker kan du svara på tre enkla frågor och få anpassade hudvårdsrekommendationer med vår hudvårdsguide. Den som har torr hy kan välja en fuktgivande eller en som är extra närande, framtagen speciellt för att vårda torr hy. Den som har fet eller blank hy kan i stället välja en mattifierande grund som minskar glans. Använd gärna en lystergivande eller ljusreflekterande sminkbas för att ge liv åt trött och glåmig hy.

Lätt täckning
Pure Light Foundation ger en ultralätt, skir täckning och är berikad med återfuktande middagsblomma. Den lätta, behagliga konsistensen ger en osminkad känsla med ett naturligt resultat eftersom den låter din egen hy skina igenom. Den känns inte det minsta tung på huden och veckar sig inte eller blir kakig. Dessutom har den en formula som inte täpper till porerna, utan låter huden andas.

Medeltäckande
Youthful Glow Foundation är medeltäckande med exklusiv, naturlig lyster som gör att du får en jämn hudton. Den har en behaglig, återfuktande formula med rosenolja från ekologiskt odlade rosor samt skimrande pärlemor för ett lyxigt, sidenmatt resultat. Zero Shine är medeltäckande med matt finish. Den är berikad med mattifierande och balanserande pulver från växten frossörtsrot och passar perfekt till fet och glansig hy. Den ger en mjuk, behaglig känsla med matt finish utan att kännas torr.

Heltäckande
Yves Rocher har flera heltäckande foundations som gör att du får en jämnare hudton. Flawless Skin Comfort Cream är närande och krämig och finns på både tub och burk. Den har en behaglig, vårdande formula berikad med olja från 1 000 rosor som vårdar huden och ger ett perfekt, heltäckande resultat i 12 timmar. Radiance Revealing Anti-pollution 10h är utjämnande och lystergivande och skyddar mot föroreningar tack vare en formula berikad med växten aphloia. Den gör huden fräschare, mer strålande och mindre glåmig för varje dag. SPF 30 Flawless Skin 10H med SPF 30 ger inte bara en heltäckande finish, utan bevarar din ungdomliga hy. Den innehåller en solskyddsfaktor som skyddar mot UVA- och UVB-strålning och förebygger därmed solrelaterade skador som leder till ålderstecken som linjer, rynkor och pigmentfläckar. Formulan är berikad med färgämnen från olika växtextrakt, mineraler samt antioxiderande E-vitamin.

Hur appliceras den?
En bra foundation syns inte när den appliceras rätt. Första steget är att rengöra och återfukta huden ordentligt med en lämplig ansiktsrengöring samt dagkräm. Sedan förbereder du hyn med en primer som appliceras över hela ansiktet för att få sminket att hålla bättre under dagens alla aktiviteter. Först nu är det dags att applicera din sminkbas, som jämnar ut hudtonen för en jämn och vacker hy. Den kan appliceras med fingrarna, en svamp eller en borste. Bland våra sminktillbehör kan du hitta rätt borste eller svamp för dig. Se produktsidorna för information om hur produkterna appliceras på bästa sätt och vilka tillbehör som passar bäst. Börja alltid i mitten av ansiktet och arbeta dig utåt. Tona ut mot hårfästet och halsen. Därefter kan du dölja eventuella skönhetsfel som mörka ringar och finnar med en concealer. Den ska inte användas på hela ansiktet, utan endast på områden som behöver extra täckning. Slutligen fixerar du med ett ansiktspuder. Voilà, din perfekta sminkbas är klar! Se gärna vår YouTube-kanal för praktiska instruktionsvideor samt vårt Instagram-konto för mer inspiration.

Behöver du tips på bra foundation? Yves Rocher har ett komplett sortiment för olika hudtyper och behov. De finns i en mängd olika beige, bruna, rosiga och gyllene nyanser så att du kan hitta rätt färg för din hudton. Välj mellan skira, medeltäckande och heltäckande makeupgrunder för att få en jämnare hudton eller ett mer naturligt resultat. Hos oss hittar du även produkter för alla behov; mattifierande mot fet och oljig hy, med SPF som skyddar mot UV-strålning samt fuktgivande för torr hy. Köp din nya foundation online!

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier