ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

The Orchard Balm

Den här fylliga hudcrèmen innehåller ett koncentrat av aktiva ämnen från ekologiskt äpple och en blandning av oljor, bland annat äppelkärnolja. Denna mångsidiga, vårdande crème ger näring på djupet och skyddar torr och känslig hud. Crèmen passar för hela familjen*, oavsett hudtyp. Passar perfekt efter solning eller rakning tack vare sin lugnande effekt. 

Fördelar:
- Den ger näring och fukt åt skägg, naglar och läppar. 
- Fyllig konsistens som smälter på huden.
- Skön att använda och gör huden mjuk och behaglig. 
- Ger huden en lätt och härlig doft av äpple.

Applicering: Appliceras punktvis och kan användas på kroppens alla torra områden, ansiktet, läpparna och hårtopparna.
* Från 3 år

Artikelnummer: 90307

Växtinformation

Ekologiska Äpplen

Njut av skonsamma och välgörande produkter med ljuvlig doft av äpple.

Familie BIO är vår ekocertifierade serie för hela familjen. Med aktiva ingredienser från ekologiskt äpple ges huden ett värdefullt tillskott av vatten, fibrer, mineraler och polyfenoler, samtidigt som den doftar härligt av äpple. Formulan är anpassad för känslig hud, utan att för den delen kompromissa när det kommer till känsla, effektivitet och prestanda.

Att ta tillvara på naturens tillgångar utan att störa dess balans är vårt motto. De aktiva ingredienserna i äpplena i Famille BIO´s produkter kommer från återvinningsförädling genom ett samarbete med lokala ciderbryggeri i Bretagne. På så sätt tar vi tillvara på de närande och välgörande ämnen som finns kvar i äpplena efter att de passerat bryggeriet. Äpplena får nytt liv, är med och bidrar till skonsamma, återfuktande och väldoftande produkter för hela familjen, istället för att kastas bort.
 

Ekologiska Äpplen
Ingredienser

List of ingredients :

HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILGLYCERINPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER*BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*AQUA (WATER)PYRUS MALUS (APPLE) SEED OIL*PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT*SODIUM COCOAMPHOACETATESCLEROTIUM GUMLACTIC ACIDPARFUM/FRAGRANCECHONDRUS CRISPUS POWDER (CARRAGEENAN)POTASSIUM SORBATETOCOPHEROLCARAMELSODIUM GLUCONATESODIUM BENZOATECITRIC ACIDCITRIC ACID·* Ingrédients issus de l Agriculture Biologique

För att lära dig mer om vårt engagemang och våra produkters innehåll, besök#ViBerättar>

Hitta mer information om våra ingredienser i vår ordlista

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Recensioner
Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.