ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

48h Antiperspirant with Chamomile from Brittany

Denna milda antiperspirant håller i upp till 48 timmar, lämnar inga fläckar och ger ett effektivt skydd mot svett och dålig lukt. Den innehåller aluminiumsalter som har bevisad effekt att begränsa svett så att du kan känna dig torr i armhålorna!

Tack vare den unika och milda doften med blommiga noter och formulan, som har en långvarig effekt mot fukt och är berikad med ekologisk kamomill från La Gacilly, får du en behaglig och fräsch känsla hela dagen!

Fördelar:
48 timmars effekt mot svett
Osynlig, lämnar inga fläckar på kläderna.

Doft: En mild och blommig doft som omedelbart ger en ren och behaglig känsla.

För vilken hudtyp?
Denna antiperspirant passar alla hudtyper.

Testad under kontroll av hudläkare.
Vegansk formula**
Förpackningen är till största del återvinningsbar.

* Klinisk studie på 23 frivilliga personer
* Utan ingredienser med animaliskt ursprung

Artikelnummer: 57955

Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUALUMINUMCHLOROHYDRATEDICAPRYLYLETHERGLYCERINPARFUM/FRAGRANCEMETHYLGLUCOSESESQUISTEARATECELLULOSEGLYCERYLSTEARATEANTHEMISNOBILISFLOWERWATERHYDROXYACETOPHENONESCLEROTIUMGUMBENZYLALCOHOLLIMONENEGERANIOLTOCOPHEROLCITRICACIDPOTASSIUMSORBATESODIUMBENZOATE10885v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Frågor & svar

Vad är skillnaden mellan deodorant och antiperspirant?

Antiperspiranter verkar på två nivåer: de minskar utsöndring - produktionen - av svett på hudytan, dvs. stoppar den, samtidigt som de kontrollerar de bakterier som orsakar dålig lukt. Deodoranter däremot påverkar inte svettproduktionen utan bekämpar endast kroppslukter.

Varför har ni ändrat formulan?

För oss på Yves Rocher är det viktigt att lyssna på våra kunder. Därför har vi tagit hänsyn till synpunkter om deodoranternas önskade effektivitet. För att tillgodose dessa önskemål har vi utvecklat våra formuleringar för att garantera mer effektivitet och komfort under hela dagen. Dessutom har vi utökat sortimentet med antiperspiranter för dig som föredrar det.

 

Är formulan vegansk?

Formuleringarna i våra deodoranter och antiperspiranter är veganska och innehåller därför inga ingredienser eller derivat av animaliskt ursprung.

Varför ses användningen av aluminiumsalter i antiperspiranter som kontroversiell?

En del påstår att aluminiumsalter kan påverka hälsan. Ingen signifikant studie har dock kunnat påvisa en sådan korrelation.

Recensioner
Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.