ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

24h Deodorant Cotton scent with Mallow from Brittany

Denna milda deodorant håller i 24 timmar*, lämnar inga fläckar och ger ett effektivt skydd genom att ta bort dålig lukt från svett.

Tack vare den unika, milda doften med noter som påminner om bomullsblomma och en formula, berikad med ekologisk malva från La Gacilly, får du en behaglig och fräsch känsla hela dagen!

Med våra deodoranter kan du fortfarande svettas. Så ska det vara! De ska användas som en deodorant, inte som antiperspirant. Beroende på hudtyp kan din hud behöva lite tid för att anpassa sig.

Fördelar:
Effektiv i 24 timmar tack vare formulan som är berikad med vegetabilisk alkohol.
Lämnar inga fläckar på kläderna.

Doft: Ett doftmoln av mild och pudrig malva som omedelbart ger en ren och behaglig känsla.

För vilken hudtyp?
Denna deodorant passar alla hudtyper.

Testad under kontroll av hudläkare.
Vegansk formula**
Förpackningen är till största del återvinningsbar.

* Klinisk studie på 20 frivilliga personer
** Utan ingredienser med animaliskt ursprung

Artikelnummer: 56440

Ingredienser

List of ingredients :

ALCOHOLAQUA/WATER/EAUPARFUM/FRAGRANCETRIETHYLCITRATEHYDROXYETHYLCELLULOSEMALVASYLVESTRIS(MALLOW)FLOWEREXTRACTGLYCERINCITRICACIDDISODIUMPHOSPHATEPOLYSORBATE60ISOEUGENOLCITRONELLOLDENATONIUMBENZOATESODIUMPHOSPHATE10886v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Frågor & svar

Vad är skillnaden mellan deodorant och antiperspirant?

 

Antiperspiranter verkar på två nivåer: de minskar utsöndring - produktionen - av svett på hudytan, dvs. stoppar den, samtidigt som de kontrollerar de bakterier som orsakar dålig lukt. Deodoranter däremot påverkar inte svettproduktionen utan bekämpar endast kroppslukter.

Varför innehåller formulan i deodoranten alkohol?

 

Våra deodoranter innehåller alkohol av botaniskt ursprung som hjälper till att motverka spridningen av bakterier som finns naturligt på hudytan. Det är när dessa bakterier kommer i kontakt med svett som dålig lukt bildas. Genom att begränsa antalet bakterier begränsar vi också dålig lukt, utan att förhindra svett.

Vad har förändrats jämfört med ert föregående deodorantsortiment?

 

För att erbjuda mer komfort och effektivitet under hela dagen och upp till 24 timmar har vi valt att lägga till alkohol av botaniskt ursprung i våra deodorantformuleringar. I sortimentet finns också två antiperspiranter som innehåller aluminiumsalter och verkar effektivt i upp till 48 timmar.

Varför har ni ändrat formulan?

 

För oss på Yves Rocher är det viktigt att lyssna på våra kunder. Därför har vi tagit hänsyn till synpunkter om deodoranternas önskade effektivitet. För att tillgodose dessa önskemål har vi utvecklat våra formuleringar för att garantera mer effektivitet och komfort under hela dagen. Dessutom har vi utökat sortimentet med antiperspiranter för dig som föredrar det.

Kan alkoholen i formulan irritera huden?

Precis som alla våra produkter har våra deodoranter testats under dermatologisk kontroll. Testerna har gjort det möjligt att säkerställa en mycket god tolerans vad gäller dessa formuleringar.

Recensioner
Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.