ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Comme une Évidence - L'Eau de Parfum

Doftsätt livets speciella ögonblick med Comme une Évidence parfym 50 ml.
Ikoniska Comme une Évidence är en elegant och harmonisk parfym som, med sina delikata blomdofter, fördjupar dig i ett ögonblick av absolut välbefinnande.

Med doft av:

Blommig chypredoft

Essens av bergamott  

Absolut av damascenaros

Essens av patchouli  


”Jag tänkte mig en parfym som badar i ljus, som ger en känsla av oändlig rymd: en modern variant av en chypreparfym, chic och tidlös. Bergamottessensens raffinerade friskhet lämnar plats åt ett behagligt kvinnligt stråk av damascenaros. Patchouliessensens lugnande ton fullbordar doften och ger den styrka och djup.”

Annick Menardo, parfymör

Comme une Évidence parfym 50 ml finns även i 100 ml flaska.

 

Format : Sprayflaska

Artikelnummer: 25327

Växtinformation
Doftnoter: Bergamott & damascenaros
Feminina blomnoter som andas harmoni

Essens av bergamott Bergamott har en sprudlande, frisk och solig citrusdoft, i en behaglig kombination med mild blomdoft som för tankarna till de aromatiska och lugnande doftnoterna i lavendel.
Absolut av damascenaros Damascenarosen är parfymtillverkarnas favorit. Den har en rik och ymnig rosendoft med inslag av krydda, frukt och honung.
Essens av patchouli Patchouli är både träig, balsamisk, söt och örtig med en jordig och läderaktig underton som med sin fylliga doft ger parfymen styrka och djup.

Doftnoter: Bergamott & damascenaros
Ingredienser

List of ingredients :

ALCOHOLPARFUM/FRAGRANCEAQUA/WATER/EAUHYDROXYCITRONELLALBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEHEXYL CINNAMALALPHA-ISOMETHYL IONONELINALOOLBENZYL ALCOHOLGERANIOLCITRONELLOLEUGENOLFARNESOLBENZYL BENZOATELIMONENECINNAMYL ALCOHOLISOEUGENOLCI 17200 (RED 33)CI 19140 (YELLOW 5)204v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Frågor & svar

Hur länge räcker en flaska parfym 50 ml?

Hur länge en parfym 50 ml räcker är väldigt individuellt och beror på hur mycket du använder åt gången, samt hur ofta. Man brukar dock säga att en 50 ml parfym på sprayflaska ska kunna ge mellan 500 - 700 spray beroende på hur mycket produkt som kommer ut vid varje spray. En Eau de parfum - EdP - är skapad med högst andel parfymolja. Den doftar därför mer intensivt och håller längst på huden än exempelvis en Eau de Toilette och du behöver inte använda lika mycket, eller bättra på din parfym i samma utsträckning.

Recensioner

De är tillbaka! 

Upptäck produktserien
Underbara dofter för unika ögonblick

Evidence

Underbara dofter för unika ögonblick

Eleganta dofter, upptäck vår doftserie Evidence

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.