ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Intense Moisturizing Care - Day/Night Cream & Night Mask

Huden får omedelbart 45 % mer fukt* och återfuktning i 100 timmar**.

Från första appliceringen blir huden intensivt återfuktad, fräsch och strålande. Fina linjer orsakade av uttorkning slätas ut. När du vaknar känns huden piggare och behaglig. Efter en månad är huden slät, fyllig och har fått lyster.

Användning och applicering:

Applicera morgon och kväll. Om huden känns torr och stram, använd krämen som nattmask. Applicera ett tunt lager på kvällen 1–2 gånger i veckan, undvik ögonkonturen. Låt masken verka över natten.

* Klinisk studie på 12 personer direkt efter applicering
** Klinisk studie på 15 personer efter en applicering

Artikelnummer: 93167

Växtinformation
Middagsblomma
Bevarar fukten i huden hela dagen
Våra forskare inom Skönhet från växtriket har valt ut Carpobrotus edulis (Middagsblomma) för dess förmåga att fånga upp vatten och bevara det i sina blad.
Det exklusiva extraktet, det cellulära vattnet, aktiverar återfuktning och hjälper till att lagra* vatten, bevara* det under lång tid så att huden förblir återfuktad länge.
*Tester in vitro. Patentsökt i Frankrike.
Middagsblomma
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUCAPRYLIC/CAPRICTRIGLYCERIDECAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEDICAPRYLYLCARBONATEDICAPRYLYL CARBONATEGLYCERINDIGLYCERINPENTYLENEGLYCOLPENTYLENE GLYCOLC10-18TRIGLYCERIDESC10-18 TRIGLYCERIDESSQUALANEBUTYROSPERMUMPARKII(SHEA)BUTTERBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERC20-22ALKYLPHOSPHATEC20-22 ALKYL PHOSPHATEC20-22ALCOHOLSC20-22 ALCOHOLSCETYLALCOHOLCETYL ALCOHOLPOLYACRYLATECROSSPOLYMER-6POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6STEARYLALCOHOLSTEARYL ALCOHOLTOCOPHERYLACETATETOCOPHERYL ACETATECARPOBROTUSEDULISEXTRACTCARPOBROTUS EDULIS EXTRACTSTEARYLHEPTANOATESTEARYL HEPTANOATEPARFUM/FRAGRANCEHYDROXYACETOPHENONEETHYLHEXYLGLYCERINSTEARYLCAPRYLATESTEARYL CAPRYLATESODIUMHYDROXIDESODIUM HYDROXIDEALOEBARBADENSISLEAFJUICEPOWDERALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDERHYALURONICACIDHYALURONIC ACIDSODIUMHYALURONATESODIUM HYALURONATETRISODIUMETHYLENEDIAMINEDISUCCINATETRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATEBENZYLALCOHOLBENZYL ALCOHOLCITRICACIDCITRIC ACIDTOCOPHEROL10883v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Frågor & svar

Är denna produkt lämplig för alla hudtyper och alla åldrar?

Denna produkt har formulerats för uttorkad hud. Detta är ett hudtillstånd och det kan drabba alla oavsett hudtyp (exempelvis oljig, torr eller blandad) och alla åldrar. Denna produkt har utvecklats specifikt för normal till blandhy.

För fet hud kan produktens konsistens vara något för rik. Därför rekommenderar vi att personer med denna hudtyp använder en produkt med en lättare konsistens. För dig med fet hud rekommenderar vi istället vår kräm från Sebo Végétal-serien.

För dig med normal till blandhy är denna produkt däremot ett bra komplement i din återfuktande rutin och den passar personer i alla åldrar. Bra att veta är att detta inte är en anti-aging-produkt och inte framtagen för att specifikt motverka rynkor eller slapp hud. Är du ute efter denna typ av effekt rekommenderar vi istället produkter från vårt anti-aging sortiment.

Hur är texturen på denna produkt i jämförelse med Hydra-seriens Gel Cream och Rich Cream?

Den största skillnaden mellan dessa tre produkter är att de riktar sig till olika hudtyper. Formuleringarna har därför skapats utifrån detta.

Hydra Végétal Rich Cream är avsedd för normal till torr hud, samt även mycket torr hud, medan de andra två produkterna är avsedda för normal till kombinerad hy.

Rich Cream är mer närande, mer absorberande och skyddar mot uttorkning. Gel Cream däremot har en lättare gelkonsistens. Vår stora Hydra Végétal 3 i 1-produkt har en krämigt, smältande konsistens som kan ses som en blandning av de andra två. Den är slätare/krämigare än gelkrämen men inte riktigt lika rik som krämkonsistensen.

Det som också skiljer dessa åt är användningen. Hydra Végétal 3-i-1 är en kombinerad dag- & nattkräm samt nattmask, vilket skiljer den från de andra övriga två.

Hur använder jag denna produkt?

Detta är en mångsidig produkt som kan användas som dag- och/eller nattkräm samt som nattmask. Vid behov kan den också användas som en kur i minst fyra veckor för att återaktivera hudens återfuktningsmekanismer och därmed återställa hudens optimala återfuktningsnivå.

 

Kan jag använda Hydra Végétal 3 i 1: Dag-& nattkräm och nattmask på nacke, dekolletage, läpp- och ögonkonturer?

Denna produkt har formulerats och testats för användning i ansikte, på hals och dekolletage. Den är inte avsedd att ersätta en ögonkräm eller ett läppbalsam.

Återfuktningen i 100 timmar erhålls från den första appliceringen av denna produkt.

Erhålls återfuktningen i 100 timmar enbart genom användning av denna produkt, eller tack vare den kombinerade effekten av de andra produkterna i sortimentet?

Recensioner
Upptäck produktserien
Ny kraft och maximal återfuktning

Hydra Végétal

Ny kraft och maximal återfuktning

Känn den återfuktande effekten och kraften av Hydra Végétal. Intensiv och långvarig återfuktning för en behagligt frisk och fräsch hud.

se produkterna

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.