ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning
Plein Soleil Solid Perfume
Plein Soleil bjuder på fylliga, solvarma noter av natthyacint och ylang-ylang som blandas med doften från sandelträ. Några droppar kardemumma ger den karismatiska blomdoften en frisk touch.
Hypnotisk sensualitet, en resa till Orienten, den ljuvliga doften av berusande vita blommor. - Fabrice Pellegrin
Användning: Denna solida parfym går att använda separat eller under vanlig parfym.
Blommig och fyllig: Ylang-ylang Natthyacint Kardemumma Sandelträ

Format : Burk

Artikelnummer: 61651

Växtinformation

Doftnoter: Natthyacint, kardemumma, sandelträ & ylang-ylang

En blommig och fyllig doft

Plein Soleil är hypnotisk och färgstark. De fylliga, solvarma noterna av natthyacint och ylang-ylang blandas med den långsamma vågen av sandelträ. Några droppar kardemumma ger den hypnotiska blomdoften en frisk touch.

Doftnoter: Natthyacint, kardemumma, sandelträ & ylang-ylang
Ingredienser

List of ingredients :

HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILHYDROGENATED COCONUT OILPARFUM/FRAGRANCECOCO-CAPRYLATE/CAPRATEHELIANTHUS ANNUUS SEED CERA (HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX)HYDROGENATED VEGETABLE OILGLYCERYL BEHENATELINALOOLGERANIOLTOCOPHEROLBENZYL ALCOHOLISOEUGENOLCITRALCOUMARINCITRIC ACIDBENZYL SALICYLATEBENZYL BENZOATECITRONELLOL10797v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Frågor & svar

Hur använder jag fast parfym?

Du kan använda den fasta parfymen på två sätt. Du kan använda den för sig själv, likt en vanlig parfym, eller så kan du kombinera den med en eau de parfum för att intensifiera doften. Då använder du den fasta parfymen som bas och sprutar sedan din eau de parfum ovanpå.

Hur applicerar jag en fast parfym?

Den fasta parfymen appliceras med hjälp av fingret på pulspunkter på kroppen. Detta är punkter där kroppen avger mest värme. De vanligaste ställena för parfymapplicering är på halsen, insidan av handlederna, armvecken och bakom öronen.

Vilka är fördelarna med en fast parfym?

Fördelarna med en fast parfym är att den är lätt att applicera och att du utan svårigheter, när som helst och var som helst, kan bättra på din doft under dagen. Du applicerar den fasta parfymen genom att gnugga fingertopparna på produkten och applicerar sedan på någon/några av kroppens pulspunkter.

Vår fasta parfym har en vegetabilisk bas (100% fri från alkohol) som utgörs av vax, vilket gör att parfymen håller längre.

Kan jag vistas i solen efter att jag applicerat den fasta parfymen?

Vår fasta parfym består av vegetabiliskt vax och innehåller ingen alkohol. Således är det riskfritt att vistas i solen efter applicering av parfymen.

Kan jag kombinera den fasta parfymen med en eau de parfum?

Absolut! Att komplettera din fasta parfym med exempelvis en eau de parfum är ett bra sätt att intensifiera din doft. Du kan välja att kombinera den med en matchande eau de parfum, exempelvis vår fasta Sur La Lande-parfym med samma doft från vårt eau de parfum-sortiment. Du kan också välja att blanda två dofter för att verkligen personifiera din doft. Exempelvis kan du kombinera den fasta Sur La Lande-parfymen med ett par sprut från vår Cuir De Nuit eau de parfum.

På vilket sätt bidrar denna produkt till en ökad respekt för planeten?

Parfymen säljs som den är, utan extra förpackning eller yttre emballage. Den är helt fri från plast och plåtasken som parfymen kommer i är helt återvinningsbar.

Recensioner
Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.