ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Ikoniska Monoi

SENSUAL SUMMER

13 produkt(er) funnen/funna
Ikoniska Monoi

Sommarfavoriten firar 35 år!

Under tre och ett halvt decennium har vår Monoi-serie förtrollat människor världen över. Med sin mjukgörande effekt, återfuktande egenskaper och ikoniska doft har Monoi blivit en verklig sommarfavorit, år efter år. Nu firar vi denna 35-åring med en samlarutgåva där den klassiska kroppsoljan och kropps-misten pryds av originaletiketten från 1988.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt
Eco-Refill Monoï Schampo & Duschgel
media
Ny
Eco-Refill Monoï Schampo & Duschgel
600 ml
99,00 Kr

-25% på den andra köpta Eco-Refill

Köp 2 eco-refills och få 25% (1) på den andra. Rabatten tillämpas automatiskt i varukorgen när båda produkterna har lagts till.

Monoï - kroppsvård med gardeniablomma

Kanske har du hört talas om monoï? Visst låter till och med namnet lite exotiskt bara i sig själv? Vi på Yves Rocher är otroligt stolta över produkterna i denna serie och för många kunder är detta en storfavorit sedan många år tillbaks. Nyheter inom monoï Nu kan vi stolt presentera ännu fler nyheter i serien så nu inkluderar sortimentet både EdT, torroljor, kroppsoljor, kroppspeeling, duschschampon, hårolja och saltvattenspray. Innehållet i våra nyheter är noga utvalt för att vi ska kunna erbjuda så lyxiga, äkta och miljömedvetna produkter som möjligt: Njutning och lyx Det är en njutning att kunna välja: för att återfukta och ge din hud näring kan du välja mellan en ren monoïolja, en torrolja när du är på språng eller en pärlemorskimrande olja för att ge huden näring, fukt och skönhet på en och samma gång. Vi har ökat andelen monoï i vår traditionella olja för att kunna erbjuda våra kunder en ren monoïolja som bara består av 97,5 % monoï och 2,5 % doftämne.

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.